Selfie çekerek kanser olup olmadığınızı anlayabilirsiniz!

Lorna Nickson Brown.
Lorna Nickson Brown.

Günde kaç kez selfie çektiğinizi bir düşünün... Çektiğiniz bu fotoğrafları detaylı inceleme fırsatı bulursanız belki de tiroid kanseri olup olmadığınız anlayabilirsiniz.

Ünlü oyuncu Lorna Nickson Brown'a 2015 yılının başında tiroid kanseri teşhisi konuldu. İşte 26 yaşındaki oyuncunun başından geçenler;

Belirtileri önemsemek gerekiyor

                                    Lorna Nickson Brown, "Annem fotoğrafıma baktığında boynumun sol tarafında bir şişlik fark etmiş. İkimiz de bu durumu verdiğim kilolara bağladık. Üç ay sonra hastaneye gittiğimde tiroid kanseri olduğum ortaya çıktı" dedi.
Belirtileri önemsemek gerekiyor Lorna Nickson Brown, "Annem fotoğrafıma baktığında boynumun sol tarafında bir şişlik fark etmiş. İkimiz de bu durumu verdiğim kilolara bağladık. Üç ay sonra hastaneye gittiğimde tiroid kanseri olduğum ortaya çıktı" dedi.
İnanmakta zorlandı

                                    Genç oyuncu "Önceleri hasta olduğumu kabul etmekte zorlandım. Çünkü kendimi gayet iyi hissediyordum. Kendimi kesinlikle yorgun hissetmiyordum. Ancak testlerin ardından bu hastalığı kabullenmem gerekti" ifadelerini kullandı.
İnanmakta zorlandı Genç oyuncu "Önceleri hasta olduğumu kabul etmekte zorlandım. Çünkü kendimi gayet iyi hissediyordum. Kendimi kesinlikle yorgun hissetmiyordum. Ancak testlerin ardından bu hastalığı kabullenmem gerekti" ifadelerini kullandı.
"Bana danışabilirler"

                                    Brown "Yaptığım ilk şey, internete girip tiroid kanserini araştırmak oldu. Okuduğum şeyler karşısında dehşete düştüm. O yüzden kendisine kanser teşhisi konulan kişiler bunu internetten araştırmasınlar. Bu konuda bana danışmak isteyen herkese yardımcı olurum" dedi.
"Bana danışabilirler" Brown "Yaptığım ilk şey, internete girip tiroid kanserini araştırmak oldu. Okuduğum şeyler karşısında dehşete düştüm. O yüzden kendisine kanser teşhisi konulan kişiler bunu internetten araştırmasınlar. Bu konuda bana danışmak isteyen herkese yardımcı olurum" dedi.
"Motivasyon önemli"

                                    Ünlü oyuncu "Bu hastalığı yeneceğinizi düşünmek sizi gerçekten motive ediyor. Etrafınızda iyi insanlar da varsa, hastalığı yenmeniz kolaylaşacaktır" yorumunu yaptı.
"Motivasyon önemli" Ünlü oyuncu "Bu hastalığı yeneceğinizi düşünmek sizi gerçekten motive ediyor. Etrafınızda iyi insanlar da varsa, hastalığı yenmeniz kolaylaşacaktır" yorumunu yaptı.
Dikkatli olun

                                    Kanseri yenen Lorna Nickson Brown herkesin vücudundaki değişikliklere daha çok dikkat etmesini tavsiye ediyor.
Dikkatli olun Kanseri yenen Lorna Nickson Brown herkesin vücudundaki değişikliklere daha çok dikkat etmesini tavsiye ediyor.
Tiroid kanserinin belirtileri nelerdir?

                                    Boynun ön kısmında sert top şeklinde yumruların belirmesi.

 Sık sık ses kısılması yaşamak.
Boğaz ağrısı.
Boyun ağrısı.
Yutma güçlüğü.
Nefes alma güçlüğü.

 (Kaynak: indy100.com)
Tiroid kanserinin belirtileri nelerdir? Boynun ön kısmında sert top şeklinde yumruların belirmesi. Sık sık ses kısılması yaşamak. Boğaz ağrısı. Boyun ağrısı. Yutma güçlüğü. Nefes alma güçlüğü. (Kaynak: indy100.com)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >