Sertab Erener'den büyük sürpriz! Yeni klibinde bir hayranı ile düet yapacak

Sertab Erener
Sertab Erener

Sertab Erener, yeni klibinde kendisine şarkı söylerken karaoke ile eşlik edecek olan hayranlarına yer vereceğini açıkladı.

2003 yılında katıldığı Eurovision yarışmasında birinci olarak Türkiye’nin gururu Sertab Erener, son albümü olan "Kırık Kalpler Albümü"nden ‘Tek Başıma’ adlı parçasına klip çekeceğini açıkladı.

Erener, bu klibinde diğerlerinden farklı bir şey deneyimlemeye hazırlanıyor. Şarkısının karaoke versiyonuna video çeken, yani şarkısını seslendiren hayranlarını klibinde oynatarak benzersiz bir iş yapmak isteyen Erener, müjdeyi sosyal medyadan duyurdu.

Sosyal medya üzerinden kendine ulaşan her kaydı dinleyeceğini söyleyen Sertab Erener, şarkı için hazırlanacak özel klipte birçoğunun yer alacağını da belirtti. #TekBaşıma

Hayranlarına şöyle seslendi: 

                                    Merhaba ben Sertab, Size çok hoşunuza gidecek bir sürpriz yapmak istiyorum. Üstte paylaştığımız karaoke şarkıyı söylediğiniz videonuzu Twitter ya da Instagram’dan #TekBaşıma etiketiyle paylaşın ve sonra beni bekleyin. Her paylaşımı tek tek dinleyeceğimden emin olabilirsiniz. Sonra bu kayıtların elimizden geldiği kadarını klibimizde kullanacağız. Haydi, videolarınızı bekliyor ve sizi çok seviyorum.
Hayranlarına şöyle seslendi: Merhaba ben Sertab, Size çok hoşunuza gidecek bir sürpriz yapmak istiyorum. Üstte paylaştığımız karaoke şarkıyı söylediğiniz videonuzu Twitter ya da Instagram’dan #TekBaşıma etiketiyle paylaşın ve sonra beni bekleyin. Her paylaşımı tek tek dinleyeceğimden emin olabilirsiniz. Sonra bu kayıtların elimizden geldiği kadarını klibimizde kullanacağız. Haydi, videolarınızı bekliyor ve sizi çok seviyorum.

Bakalım beğenecek misiniz? #TekBaşıma #respect7nj #kendiyorumum #sertabcandır😊 #tekbaşıma

Finn&Carrie ☆☆ (@respect7nj)'in paylaştığı bir gönderi ()

Tek Başıma #tekbaşıma #tekbasima #sertaperener #song #enesdemirci @sertaberener

Enes Demirci (@demircenes)'in paylaştığı bir gönderi ()

Doğum günü çılgınlığı 😊 #TekBaşıma İlk kez dinledim sürç-ü lisan ettiysem affola😊

QuErEMoS (@queremos_)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >