Star Wars’ın 40’ıncı yılına özel kitap

genel
genel

Dünyaca ünlü ‘Star Wars’ film serisinin 40’ıncı yılına özel, 40 farklı yazardan 40 farklı öykünün derlenmesiyle oluşturulan bir kitap yayımlanacak

40 farklı yazarın kaleme alacağı öykülerde, serinin ilk fimi ‘Star Wars: Yeni Bir Umut’un arka planda kalan karakterleri ve hikayeleri işlenecek. Kitaba öykü hazırlayan yazarlar, elde edecekleri geliri ise First Book adlı, ihtiyaç sahibi çocuklara kitap ve eğitim desteği sağlayan bir organizasyona bağışlayacak. Star Wars serisinin 40’ıncı yılına özel hazırlanan öykü kitabı ekim ayında yayımlanacak.

Kitapta öyküsü yer alacak yazarlardan bazıları ise şöyle: Ben Acker & Ben Blacker, Renee Ahdieh, Tom Angleberger, Meg Cabot, Rae Carson, Adam Christopher, Zoraida Cordova, Delilah S. Dawson, Paul Dini, Alexander Freed, Jason Fry, Christie Golden, EK Johnston & Ashley Eckstein, Paul Kemp, Mur Lafferty, Ken Liu, Griffin McElroy, John Jackson Miller, Nnedi Okorafor, Daniel José Older, Mallory Ortberg, Madeleine Roux, Gary D. Schmidt, Cavan Scott, Sabaa Tahir, Glen Weldon, Chuck Wendig, Gary Whitta.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >