Survivor tarihinin en dikkat çeken 10 yarışmacısı

Survivor tarihinin en dikkat çeken 10 yarışmacısı
Survivor tarihinin en dikkat çeken 10 yarışmacısı

Kimi söylemleriyle dikkat çekti, kimi unutulmaz tavırlarıyla...

Yayınlandığı her sezon ekranın en çok izlenen yarışma programı olan Survivor, hem yarışmacıları hem de yarışlarıyla hep en çok konuşulanlar arasında yer alıyor.

Kimileri bunun kurgudan ibaret olduğunu söylese de, her sezon en az 1 tane de olsa farklı söylem ve tavırlarıyla yarışmaya iddiasını koymayı başaran birileri çıkıyor.

İşte yayınlandığı ilk günden bu yana Survivor tarihinde dikkatleri üzerine çekmeyi başarabilmiş 10 yarışmacı

Yılmaz Morgül

                                    Tahtadan düşmesi dersiniz, rakip takım olsa dahi herkese karşı takındığı saygılı tutumu mu? Survivor tarihinin gelmiş geçmiş performansı en çok merak edilen yarışmacısı olmuştu kuşkusuz.
Yılmaz Morgül Tahtadan düşmesi dersiniz, rakip takım olsa dahi herkese karşı takındığı saygılı tutumu mu? Survivor tarihinin gelmiş geçmiş performansı en çok merak edilen yarışmacısı olmuştu kuşkusuz.
Avatar Atakan

                                    Sporcu kişiliğinin de etkisiyle yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden birisi olmuştu. O kadar kendine has ve öz hareketleri vardı ki; sevinç sırasında yapmış olduğu hareket bile bir zaman sonra diğer yarışmacılar tarafından taklit edilmeye başlanmıştı.
Avatar Atakan Sporcu kişiliğinin de etkisiyle yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden birisi olmuştu. O kadar kendine has ve öz hareketleri vardı ki; sevinç sırasında yapmış olduğu hareket bile bir zaman sonra diğer yarışmacılar tarafından taklit edilmeye başlanmıştı.
Semih Öztürk

                                    Acun Ilıcalı'nın yarışmadan yarışmaya transfer ettiği birkaç isimden birisi olan semih, Göz6 yarışmasından var olan hayran grubunun da güvencesiyle değişik söylemlerde bulundu. Zaten oyuncu olan Atakan, performansını çok iyi sergiledi ve ismini unutulmazlar arasına yazdırdı.
Semih Öztürk Acun Ilıcalı'nın yarışmadan yarışmaya transfer ettiği birkaç isimden birisi olan semih, Göz6 yarışmasından var olan hayran grubunun da güvencesiyle değişik söylemlerde bulundu. Zaten oyuncu olan Atakan, performansını çok iyi sergiledi ve ismini unutulmazlar arasına yazdırdı.
Sabriye
Tam da memleketine uygun bir karaktere sahip olan Sabriye; Karadeniz rüzgarlarını hırçınlığı ve kendine özgülüğü ile ortaya koyuyor. Kimisi çok seviyor, kimisi sevmiyor hatta onu başarısız gören de yok değil yine de Survivor tarihine adını çoktan yazdırmış durumda.
Sabriye Tam da memleketine uygun bir karaktere sahip olan Sabriye; Karadeniz rüzgarlarını hırçınlığı ve kendine özgülüğü ile ortaya koyuyor. Kimisi çok seviyor, kimisi sevmiyor hatta onu başarısız gören de yok değil yine de Survivor tarihine adını çoktan yazdırmış durumda.
Turabi
Acun'un bir yarışmadan diğerine transfer ettiği, sayısını bilmediğimiz yarışmacılar grubundandır kendisi de. Değişik söylem ve tavırlarıyla ağır abi imajı çizse de Acunun yarışmacıları sınıfına girmeden önce dansçılık ve oyunculuk yaptığı ortaya çıkmıştı.
Turabi Acun'un bir yarışmadan diğerine transfer ettiği, sayısını bilmediğimiz yarışmacılar grubundandır kendisi de. Değişik söylem ve tavırlarıyla ağır abi imajı çizse de Acunun yarışmacıları sınıfına girmeden önce dansçılık ve oyunculuk yaptığı ortaya çıkmıştı.
Duygu
Oyunculuk yaptığı dönemde elde edemediği şöhreti gönüllü olmayı kabul ederek yarıştığı Survivor'da elde eden Duygu, yarışmadan sonra kendini ünsüz oyuncular kategorisinden ünlü oyuncular kategorisine yükseltmiş yine de All-Star'da gönüllüler takımında yarışmaktan kendini kurtaramamıştı.
Duygu Oyunculuk yaptığı dönemde elde edemediği şöhreti gönüllü olmayı kabul ederek yarıştığı Survivor'da elde eden Duygu, yarışmadan sonra kendini ünsüz oyuncular kategorisinden ünlü oyuncular kategorisine yükseltmiş yine de All-Star'da gönüllüler takımında yarışmaktan kendini kurtaramamıştı.
Hilmicem
Tıpkı Turabi gibi kendisini artık etkisini kaybetmiş olan Yetenek Sizsiniz'de göstermiş, sonrasında da Survivor biletini kapmıştı. Ekip arkadaşı Murat ile oluşturdukları Süheyl-Behzat Uygur kardeşler minvalindeki kankalıkları her ikisine de şöhreti getirse de, bu yarışmadan sonra yolları ayrıldı. Şimdi ne yapıyor derseniz: Bir gençlik dizisinde 20'li yaşlarındaki bir üniversiteliyi oynuyor.
Hilmicem Tıpkı Turabi gibi kendisini artık etkisini kaybetmiş olan Yetenek Sizsiniz'de göstermiş, sonrasında da Survivor biletini kapmıştı. Ekip arkadaşı Murat ile oluşturdukları Süheyl-Behzat Uygur kardeşler minvalindeki kankalıkları her ikisine de şöhreti getirse de, bu yarışmadan sonra yolları ayrıldı. Şimdi ne yapıyor derseniz: Bir gençlik dizisinde 20'li yaşlarındaki bir üniversiteliyi oynuyor.
Serenay
Televizyon dünyamıza yeni bir Serenay katan Survivor yarışması, henüz 24 yaşında olan bu genç kızımızın yarışma döneminde popüler olmasını sağladı fakat sonrası tutmayan dizilerde rol almayla devam etti. Zaten öncesinde de kliplerde vb. projelerde de oyunculuk yapıyordu.
Serenay Televizyon dünyamıza yeni bir Serenay katan Survivor yarışması, henüz 24 yaşında olan bu genç kızımızın yarışma döneminde popüler olmasını sağladı fakat sonrası tutmayan dizilerde rol almayla devam etti. Zaten öncesinde de kliplerde vb. projelerde de oyunculuk yapıyordu.
Murat
Kankası Hilmicem ile Survivor sonrasında televizyon dünyasına yeni bir Süheyl ve Behzat olacakken ikili olarak takılmak bireysel kariyerimize etki ediyor demiş olacaklar ki yollarını ayırıverdiler. Sanırım burada kan bağının olmaması da etkili olabilir fakat bireysel kariyerin Murat'a olumlu etki ettiği; Acun'un kanalında sunuculuk yapması, müzik kariyeri ve rol aldığı "Familya" dizisiyle belli olabilir.
Murat Kankası Hilmicem ile Survivor sonrasında televizyon dünyasına yeni bir Süheyl ve Behzat olacakken ikili olarak takılmak bireysel kariyerimize etki ediyor demiş olacaklar ki yollarını ayırıverdiler. Sanırım burada kan bağının olmaması da etkili olabilir fakat bireysel kariyerin Murat'a olumlu etki ettiği; Acun'un kanalında sunuculuk yapması, müzik kariyeri ve rol aldığı "Familya" dizisiyle belli olabilir.
Fatmagül
Survivor'un torpilli yarışmacısı gibi imaların bile dönmesine sebep olabilecek olan; eski hostes, yeni sunucu Fatmagül Fakı, Adriana Lima'ya olan benzerliğiyle daha çok konuşulmuştu. Sonrasında sunuculuk vb. kariyerler geldi şu sıralar ise ekranlarda pek görünmüyor.
Fatmagül Survivor'un torpilli yarışmacısı gibi imaların bile dönmesine sebep olabilecek olan; eski hostes, yeni sunucu Fatmagül Fakı, Adriana Lima'ya olan benzerliğiyle daha çok konuşulmuştu. Sonrasında sunuculuk vb. kariyerler geldi şu sıralar ise ekranlarda pek görünmüyor.
Bonus: Nihat Doğan
Bonus: Nihat Doğan
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >