Survivor'da Furkan'dan şok eden karar: Gruptan ayrılıyor!

Furkan Serhat
Furkan Serhat

Furkan'dan şaşırtan karar! Ünlü oyuncu gruptan ayrılma kararı aldı. İşte yeni bölüm tanıtımı...

Survivor'da beklenmedik olaylar yaşanıyor. Dün akşamki ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı, bu hafta bir yarışmacısına veda etmeye hazırlanıyor.

Eleme adayı belli oldu!
İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında, bireysel dokunulmazlığı alan Furkan olurken Sabriye ve Şahika eleme potasına girdi. Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyunununda kaybeden taraf yine ünlüler takımı oldu.


Bireysel dokunulmazlığı Adem kazandı. İlhan, Serhat ve Sema arasında yapılan oylama sonucunda üçüncü elenme adayı Sema oldu.
Eleme adayı belli oldu! İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında, bireysel dokunulmazlığı alan Furkan olurken Sabriye ve Şahika eleme potasına girdi. Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyunununda kaybeden taraf yine ünlüler takımı oldu. Bireysel dokunulmazlığı Adem kazandı. İlhan, Serhat ve Sema arasında yapılan oylama sonucunda üçüncü elenme adayı Sema oldu.
Furkan tek devam edecek!
Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor'da, Furkan ve Serhat arasında ipler kopma noktasına geliyor. Furkan'ın konseyde Serhat'ın adını yazması, ikili arasında soğuk rüzgarlar estiriyor. Furkan bundan sonra yarışmaya tek devam etmek istediğini açıkladı.
Furkan tek devam edecek! Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor'da, Furkan ve Serhat arasında ipler kopma noktasına geliyor. Furkan'ın konseyde Serhat'ın adını yazması, ikili arasında soğuk rüzgarlar estiriyor. Furkan bundan sonra yarışmaya tek devam etmek istediğini açıkladı.
https://www.acunn.com/embed/other/1099005
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >