Tarihi Yarımada’nın butik çikolatacısı: Kubbe Çikolata

Kubbe Çikolata
Kubbe Çikolata

Mutlak mutluluğa kavuşmanın en tatlı adresi Tarihi Yarımada'da!

Popüler kültür” insanlığı öyle himayesine almış durumda ki; artık ilgi neredeyse, oradayız. Şimdilerde çay bahçeleri, nargile kafeler, türkü evlerinden ziyade; butik kahveciler ve çikolatacılarla dolup taşıyor İstanbul’un uğrak semtleri... Semti uğrak yapan tek algı ise, dar sokaklarında gizlediği mekanları. Mekan ne kadar sıra dışı, ne kadar vintage, hatta ne kadar küçük ve salaş ise, o kadar oradayız.

Tarihi Yarımada’nın çikolata kokulu dükkanı da bu mekanlardan biri; Fatih’in ara sokaklarında gizlenen “Kubbe Çikolata”, önünden geçenleri bir an duraksatıyor. Kokunun cazibesine kapılıp dükkana girenlerin yüzündeki tebessümü görmemek elde değil; yoluna davam edenlerin ise, içinde bir ukde.

Çikolatanın dayanılmaz kokusu Yarımada'da

                                    Cennete düşmenin vücut bulmuş hali mekanın içerisindeki çikolatanın burnunuza kadar gelen dayanılmaz kokusu, sizi çılgına çevirebilir; dikkatli olun.
Çikolatanın dayanılmaz kokusu Yarımada'da Cennete düşmenin vücut bulmuş hali mekanın içerisindeki çikolatanın burnunuza kadar gelen dayanılmaz kokusu, sizi çılgına çevirebilir; dikkatli olun.
Mutlak mutluluğa kavuşmanın en tatlı adresi

                                    Frambuazlı, kahveli, hindistan cevizli, bademli, krokanlı ve dahası çikolata çeşidi ile mutlak mutluluğa kavuşabilmeniz mümkün.
Mutlak mutluluğa kavuşmanın en tatlı adresi Frambuazlı, kahveli, hindistan cevizli, bademli, krokanlı ve dahası çikolata çeşidi ile mutlak mutluluğa kavuşabilmeniz mümkün.
Sıcak atmosferi şehrin kalabalığını unutturuyor

                                    Mekanın iç dekorasyonundan bahçeyi renklendiren masa ve sandalyelere kadar, ziyaretçilerine şehrin kalabalığını unutturan mekan; çikolata sevmeyenleri de baklava çeşitleriyle bağrına basıyor.
Sıcak atmosferi şehrin kalabalığını unutturuyor Mekanın iç dekorasyonundan bahçeyi renklendiren masa ve sandalyelere kadar, ziyaretçilerine şehrin kalabalığını unutturan mekan; çikolata sevmeyenleri de baklava çeşitleriyle bağrına basıyor.
Antep fıstığının tadına doyacaksınız

                                    Yarımadanın butik çikolatacısı, baklavalarda da en az çikolata kadar iddialı. Gaziantep’ten özel getirdikleri baklava çeşitlerini ziyaretçilerine sunan Kubbe’de, Antep fıstığının tadına vara vara tatlı yemeniz mümkün.
Antep fıstığının tadına doyacaksınız Yarımadanın butik çikolatacısı, baklavalarda da en az çikolata kadar iddialı. Gaziantep’ten özel getirdikleri baklava çeşitlerini ziyaretçilerine sunan Kubbe’de, Antep fıstığının tadına vara vara tatlı yemeniz mümkün.
Kendinizi mekanın sıcak atmosferine bırakın

                                    Mekan, aynı zamanda kahve severlere de kapılarını açıyor. Kubbe’de, çikolatanın en sıkı dostu kahvenin her çeşidi mevcut.Bu sıcak atmosferde, mekanın özel yapım Osmanlı kahvesini yudumlarken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınızdan şüphemiz yok.
Kendinizi mekanın sıcak atmosferine bırakın Mekan, aynı zamanda kahve severlere de kapılarını açıyor. Kubbe’de, çikolatanın en sıkı dostu kahvenin her çeşidi mevcut.Bu sıcak atmosferde, mekanın özel yapım Osmanlı kahvesini yudumlarken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınızdan şüphemiz yok.
Yolu yarımadaya düşen herkesi bekliyorlar

                                    Osmanlı'nın tarihi yapıları arasında kalan "Kubbe Çikolata"cısı, yolu tarihi yarımadaya düşen misafirlerini kusursuz bir şekilde ağırlıyor.
Yolu yarımadaya düşen herkesi bekliyorlar Osmanlı'nın tarihi yapıları arasında kalan "Kubbe Çikolata"cısı, yolu tarihi yarımadaya düşen misafirlerini kusursuz bir şekilde ağırlıyor.
Kubbe Çikolata sizi bekliyor 

                                    Bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek "çikolata” ve “mutluluk” ilişkisi; evet, çikolata mutlu ediyor. Kendinizi mutlu etmek için  çok da düşünmeyin deriz; Kubbe Çikolata, sizi mutlu etmek için bekliyor.
Kubbe Çikolata sizi bekliyor Bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek "çikolata” ve “mutluluk” ilişkisi; evet, çikolata mutlu ediyor. Kendinizi mutlu etmek için çok da düşünmeyin deriz; Kubbe Çikolata, sizi mutlu etmek için bekliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >