Ünlü oyuncu Tolga Karel gözaltına alındı

​Ünlü oyuncu Tolga Karel gözaltına alındı
​Ünlü oyuncu Tolga Karel gözaltına alındı

Bir süredir Amerika'da yaşayan oyuncu, Amerika dönüşünde gözaltına alındı.

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle üne kavuşan oyuncu Tolga Karel, Atatürk Havalimanı'nda göz altına alındı.

Bir süredir Amerika'da yaşayan ünlü oyuncu, Şikago'dan İstanbul'a gelişinde Atatürk Havalimanı'nda pasaport kontrolünden geçerken göz altına alındı. Karel'in göz altına alınma sebebi olarak; hakkında açılan bir davada ifade vermediği gerekçesi gösterildi.

Karel buradan da ifade vermek üzere polis nezaretinde Kartal Adliyesi'ne götürüldü. Konuyla ilgili olarak basına açıklama yapan Karel: “Bir yıl evvel trafikte bir tartışma olmuş. Ben bir yıldır burada olmadığım için savcı ifademi istemiş. Savcıya ifade veremediğim için ülkeye girerken memur beyler ifadeyi vermem açısından savcılığa götürecekler. İfademizi vereceğiz. Onun dışında bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. Trafikte sen yol verdin ,ben yol vermedim tartışmasından dolayı. Savcıya ifade verdikten sonra çıkacağız inşallah " dedi.

SERBEST BIRAKILDI

Trafikte tartıştığı kişinin şikayeti üzerine İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde "tehdit" suçundan dava açılan Tolga Karel, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >