Ünlü oyuncunun evindeki uyuşturucu düzeneğini görünce şoke olacaksınız!

Uyuşturucu düzenek
Uyuşturucu düzenek

Ünlü oyuncu, kiraladığı villasında uyuşturucu madde düzeneği bulundurmaktan gözaltına alındı. Evdeki düzeneği görenler hayretlerini gizleyemedi.

Ünlü oyuncu Selim Erdoğan'ın kaldığı villada esrar ve uyuşturucu madde düzeneği bulundu. Düzeneğin görüntüleri ortaya çıkarken herkes hayrete düştü. Erdoğan ise gözaltına alınıp emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Adliyeye sevk edildi!

                                    Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde villasında 840 gram esrar ve uyuşturucu madde düzeneğiyle yakalanan dizi ve sinema oyuncusu, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Adliyeye sevk edildi! Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde villasında 840 gram esrar ve uyuşturucu madde düzeneğiyle yakalanan dizi ve sinema oyuncusu, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Valizinden 3 kavanoz esrar çıktı!

                                    Ünlü oyuncunun valizinden 3 kavanoz çıktı.
Valizinden 3 kavanoz esrar çıktı! Ünlü oyuncunun valizinden 3 kavanoz çıktı.
840 gr. esrar ele geçirildi

                                    Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bozburun Mahallesi'nde bir villada uyuşturucu madde imalatı yapıldığı ihbarı üzerine dün akşam harekete geçti. Villaya baskın yapan jandarma ekipleri, yapılan aramada uyuşturucu yapmak için düzenek, cam kavanozlar içinde paketlenmiş halde 840 gram esrar ele geçirdi.
840 gr. esrar ele geçirildi Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bozburun Mahallesi'nde bir villada uyuşturucu madde imalatı yapıldığı ihbarı üzerine dün akşam harekete geçti. Villaya baskın yapan jandarma ekipleri, yapılan aramada uyuşturucu yapmak için düzenek, cam kavanozlar içinde paketlenmiş halde 840 gram esrar ele geçirdi.
Rahat tavırları dikkat çekti!

                                    Operasyonda villada bulunan dizi ve sinema sanatçısı Selim Erdoğan, 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Oyuncunun rahat hareketleri ve çevresindeki insanlara tebessüm etmesi dikkati çekti.
Rahat tavırları dikkat çekti! Operasyonda villada bulunan dizi ve sinema sanatçısı Selim Erdoğan, 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Oyuncunun rahat hareketleri ve çevresindeki insanlara tebessüm etmesi dikkati çekti.
İşte o düzenek!
İşte o düzenek!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >