6 önemli online ödeme sistemi

Online ödeme sistemleri internette kredi kartlarından tahsilat yapabilmek için sağlanan yazılım sistemleridir. Sizler için ödemelerinizde kolaylık sağlayacak 6 önemli ödeme sisteminin araştırdık.

Günümüzde internetten yapılan harcamalar mağazalardan alınanlarla eşitlenmektedir. Daha pratik ve kolay olan bu imkanlar sayesinde bir çok ürüne daha hızlı sahip oluruz. Fakat hangi ödeme sistemi daha iyi? Bunu öğrenmenin yolu bu yazıda.
BKM Express

                                    Yani Bankalar arası Kart Merkezi. Kartlarınızı ekleyin, hem internet hem yüz yüze alışverişlerinizde kullanın. İstediğiniz herkese dilediğiniz zaman para gönderin. Ayrıca internet üzerinden alışverişlerde, kart bilgilerinizi girmeden, işyerleri ile paylaşmadan, kartınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmadan ödeme yapabilmenizi sağlayan ücretsiz, kolay, hızlı ve güvenli bir ödeme sistemidir.
BKM Express Yani Bankalar arası Kart Merkezi. Kartlarınızı ekleyin, hem internet hem yüz yüze alışverişlerinizde kullanın. İstediğiniz herkese dilediğiniz zaman para gönderin. Ayrıca internet üzerinden alışverişlerde, kart bilgilerinizi girmeden, işyerleri ile paylaşmadan, kartınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmadan ödeme yapabilmenizi sağlayan ücretsiz, kolay, hızlı ve güvenli bir ödeme sistemidir.
ininal

                                    Türkiye'nin ve bölgenin lider yeni nesil ödeme platformu olma misyonu ile hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacıyla kurulmuştur. Para yükleyip anında hem internet'te, hem mağazalarda kullanabileceğiniz, güvenli alışveriş kartı. Ayrıca PTT, Migros gibi satış noktaları veya ING Bank ATM'lerinden dolum yapabilirsiniz.
ininal Türkiye'nin ve bölgenin lider yeni nesil ödeme platformu olma misyonu ile hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacıyla kurulmuştur. Para yükleyip anında hem internet'te, hem mağazalarda kullanabileceğiniz, güvenli alışveriş kartı. Ayrıca PTT, Migros gibi satış noktaları veya ING Bank ATM'lerinden dolum yapabilirsiniz.
iPara

                                    %100 yerli sermayeli sanal pos altyapısı ve dijital cüzdan hizmetlerini bünyesinde barındıran ilk Türk firması olma özelliğini taşıyan iPara. Yenilikçi ve pazara yön veren çözümler ile kullanıcıların ve üye işyerlerinin sanal ortamdaki alışverişlere yönelmesinde önemli bir rol oynamıştır. Firma Multinet iştirakidir.
iPara %100 yerli sermayeli sanal pos altyapısı ve dijital cüzdan hizmetlerini bünyesinde barındıran ilk Türk firması olma özelliğini taşıyan iPara. Yenilikçi ve pazara yön veren çözümler ile kullanıcıların ve üye işyerlerinin sanal ortamdaki alışverişlere yönelmesinde önemli bir rol oynamıştır. Firma Multinet iştirakidir.
PayU
4 kıtada ve 16 ülkede online ödeme almanın kolay yoludur. Dünyanın önde gelen online ödeme altyapısı sağlayıcılarından biri olarak müşterilerine hızlı, basit ve etkili bir online ödeme süreci sunar. PayU Türkiye aynı zamanda Visa ve MasterCard tarafından onaylanan Türkiye'nin ilk ödeme servis sağlayıcısıdır.
PayU 4 kıtada ve 16 ülkede online ödeme almanın kolay yoludur. Dünyanın önde gelen online ödeme altyapısı sağlayıcılarından biri olarak müşterilerine hızlı, basit ve etkili bir online ödeme süreci sunar. PayU Türkiye aynı zamanda Visa ve MasterCard tarafından onaylanan Türkiye'nin ilk ödeme servis sağlayıcısıdır.
Paytrek

                                    Paytrek tüm dünyadaki farklı piyasalarda çalışabilecek etkili bir ödeme sağlayıcısına ihtiyaç duyulmasıyla ortaya çıkmıştır. Metglobal'e ait olan Paytrek uluslararası piyasaların sürekli değişen ihtiyaçlarına cevap verebilmek için sunduğu hizmetlerin yenilenmesi adına kendini sürekli geliştirmekte ve 187 ülkede, 180 para biriminde, 36 dilde ve 40'ın üzerinde ödeme şekli ile sürekli büyümektedir.
Paytrek Paytrek tüm dünyadaki farklı piyasalarda çalışabilecek etkili bir ödeme sağlayıcısına ihtiyaç duyulmasıyla ortaya çıkmıştır. Metglobal'e ait olan Paytrek uluslararası piyasaların sürekli değişen ihtiyaçlarına cevap verebilmek için sunduğu hizmetlerin yenilenmesi adına kendini sürekli geliştirmekte ve 187 ülkede, 180 para biriminde, 36 dilde ve 40'ın üzerinde ödeme şekli ile sürekli büyümektedir.
iyzico

                                    Hız ve verimlilik üzerine tasarlanmış bir ödeme hizmeti yönetim platformudur. “Kolay Ödeme” anlamına gelen “Easy Check Out” kelimelerinin kısaltılmış ve Türkçe okunuşa uyarlanmış versiyonudur iyzico.
iyzico Hız ve verimlilik üzerine tasarlanmış bir ödeme hizmeti yönetim platformudur. “Kolay Ödeme” anlamına gelen “Easy Check Out” kelimelerinin kısaltılmış ve Türkçe okunuşa uyarlanmış versiyonudur iyzico.
BONUS : PayPal

                                    Online para göndermenin ve alışveriş yapmanın en güvenli yolu. Aile ve arkadaşlarınıza para gönderin ve mobil ödeme yapın. Bağış yapın, alışveriş yapın. Herşeyi PayPal ile ödeyin. PayPal ile ABD Doları ve Japon Yeni gibi birden çok para birimini kullanarak ödeme yapabilirsiniz. PayPal eBay'in yan kuruluşudur. Dünyadaki en büyük ödeme araçlarından biri olarak hizmet göstermektedir. 30 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye'deki faaliyetlerini durdurmuş. Gerekçe olarak ise BDDK'nın yaptığı lisans başvurusunun reddedilmesini göstermiştir. Gelecekte Türkiye'deki müşterilerine yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmaları devam etmektedir.
BONUS : PayPal Online para göndermenin ve alışveriş yapmanın en güvenli yolu. Aile ve arkadaşlarınıza para gönderin ve mobil ödeme yapın. Bağış yapın, alışveriş yapın. Herşeyi PayPal ile ödeyin. PayPal ile ABD Doları ve Japon Yeni gibi birden çok para birimini kullanarak ödeme yapabilirsiniz. PayPal eBay'in yan kuruluşudur. Dünyadaki en büyük ödeme araçlarından biri olarak hizmet göstermektedir. 30 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye'deki faaliyetlerini durdurmuş. Gerekçe olarak ise BDDK'nın yaptığı lisans başvurusunun reddedilmesini göstermiştir. Gelecekte Türkiye'deki müşterilerine yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmaları devam etmektedir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >