Albayrak Kariyer Günleri 2017

genel
genel

Albayrak Grubu tarafından düzenlenen 'Albayrak Kariyer Günleri' etkinliği, Albayrak İK yöneticilerini binlerce gençle buluşturuyor.

Albayrak Grubu tarafından her yıl düzenlenen 'Albayrak Kariyer Günleri' iş hayatına atılmaya hazırlanan öğrenciler ve mezunlarla bir köprü kurmayı hedefliyor. Albayrak Kariyer Günleri, öğrencileri profesyonel hayata hazırlayıp, kariyerlerine doğru yerden başlamalarını sağlamak ve Albayrak Grubu'nun iş gücü, kurumsal yapısı ve kültürünü tanıtmayı hedefliyor.

Yeni mezun olan öğrencilerin iş başvurusu, öğrencilerin staj başvurusu yapma fırsatı da bulabilecekleri Albayrak Kariyer Günleri'nde, öğrenciler kafalarına takılan bütün soruları Albayrak İK üst düzey yöneticilerine birebir sorup cevabını alma fırsatı bulabilecekler.

Albayrak İK Grup Müdürü Hüseyin Yavuztürk, 'Bu yıl 16 gün süreyle 10 üniversiteyi ziyaret edip, binlerce öğrenci ve gençle buluşmayı hedefliyoruz. Binlerce kişiye de dokunmayı hedefliyoruz. Bu sene ki en önemli hedeflerimizden bir tanesi de bu,' diyerek kariyer günlerini ne kadar önemsediğini belirtti.



2017 Yılı Albayrak Kariyer Günleri Programı:
2017 Yılı Albayrak Kariyer Günleri Programı:
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >