Büyümeye giden banka yeni çalışma arkadaşları arıyor!

Şubeleşme faaliyetlerini tüm hızıyla sürdüren kuruluş, gelecek yıl Türkiye'de pek çok şube açmayı planlıyor.

Vakıf Katılım Bankası, ülkemizin gelişmekte olan bankacılık sektörü aktörlerinden biri konumunda. Bankanın hali hazırda ülkemizde 28 şubesi faaliyet göstermektedir. Şubeleşme faaliyetlerini tüm hızıyla sürdüren Vakıf Katılım Bankası, gelecek yıl pek çok şube açmayı planlıyor.

Vakıf Katılım Bankası Genel Müdürü İkram Göktaş bu konuda; inşaatları devam eden şubeleri olduğunu ve yeni şube açmaya devam edeceklerini belirtti. Göktaş, gelecek yıl büyüme konusunda daha agresif olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Vakıf Katılım 2017'de 40 ila 80 Şube Açacak!

Gelecek yıl 40 ila 80 arasında yeni şube açmayı planladıklarını belirten Genel Müdür İkram Göktaş; şube başına personel sayısının 8 ile 10 kişi arasında değiştiğinin altını çizdi. Gökteş; minimum 40 şube açtıklarında 400 kişiyi ve genel müdürlükte istihdam edecekleri personelle birlikte yaklaşık 700 kişiyi işe alacaklarını belirtti.

Personel ihtiyacı ve istihdamına yönelik olarak; "Büyüdükçe diğer bankalardan da yavaş yavaş eleman alacağız. Çekirdek kadronun oluşumunda buna önem vermiştik. Ama mevcut katılım bankalarının da durumunu düşündüğümüzde, bu kadar hızlı büyümeyi sadece katılım bankaları içinden karşılamamız çok mümkün değil. Ama daha çok kendimizin yetiştireceği elemanlarla ama tüm konvansiyonel bankalardan da bizim prensiplerimize uygun çalışmak isteyen insanları davet edeceğiz." diyen Vakıf Katılım Bankası Genel Müdürü İkram Göktaş, sözleriyle bankacılık alanında kariyer planlayan ve bu dalda ilerlemek isteyen gençlerin umudu oldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Vakıfbank'taki yüzde 58 payının Hazineye devri ile ilgili konuda kendilerinin taraf olmadığını belirten İkram Göktaş; tarafların Hazine, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Vakıfbank olduğunu ve çalışmaların devam ettiğini söyledi. Bu konuda yasa değişikliği gerektiğini bildiğini söyleyen Göktaş, yasa üzerinde çalışmaların ise devam ettiğini vurguladı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >