İstanbul Autoshow'da ziyarete gelenleri büyüleyen 8 otomobil

Aston Martin
Aston Martin

30 Nisan'da bitecek büyük fuara gelen ziyaretçiler bu modellerden gözlerini alamıyor.

Bu yıl 17'ncisi gerçekleşen 'İstanbul Autoshow' dev markaların yeni modelleriyle gelenleri büyülemeye devam ediyor. 21 Nisan'da başlayan fuarda göze çarpan 8 modeli sıraladık. Tabi 30 Nisan tarihinde bitecek fuar için bu modelleri yerinde görmenizi öneririz.

Alfa Romeo Stelvio

                                    
                                    
                                    Alfa Romeo yeni serisini ilk defa İstanbul Autoshow'da görücüye çıkardı. Kasım ayı gibi Türkiye'de yollarda görmeye başlayacağımız Stelvio'nun ön siparişleri fuarda alınmaya başlandı.
Alfa Romeo Stelvio Alfa Romeo yeni serisini ilk defa İstanbul Autoshow'da görücüye çıkardı. Kasım ayı gibi Türkiye'de yollarda görmeye başlayacağımız Stelvio'nun ön siparişleri fuarda alınmaya başlandı.
Aston Martin Vulcan

                                    
                                    
                                    Fuarın gösterişli otomobillerinden Aston Martin Vulcan 800 beygir gücüyle ve 2.4 milyon poundluk fiyatıyla fuarın en pahalı otomobili olma özelliğini taşıyor.
Aston Martin Vulcan Fuarın gösterişli otomobillerinden Aston Martin Vulcan 800 beygir gücüyle ve 2.4 milyon poundluk fiyatıyla fuarın en pahalı otomobili olma özelliğini taşıyor.
Fiat 124 Spider

                                    
                                    
                                    50 yıl sonra yenilenen versiyonuyla Autoshow'da boy gösteren 124 Spider 150 bin TL fiyatıyla farklı bir seyahat keyfi yaşamak isteyenlerin vazgeçilmezi olacağa benziyor.
Fiat 124 Spider 50 yıl sonra yenilenen versiyonuyla Autoshow'da boy gösteren 124 Spider 150 bin TL fiyatıyla farklı bir seyahat keyfi yaşamak isteyenlerin vazgeçilmezi olacağa benziyor.
Ford Mustang

                                    
                                    
                                    Gelelim fuarın babalarından Ford Mustang'in yeni modeline, Türkiye'de satışa sunulmadan önce ilk olarak İstanbul Autoshow'da görücüye çıkan son model Mustang, Ford'un bu serisinin 1964 yılından itibaren en çok satış yaptığı rakama yani 9 milyon adede ulaştı.
Ford Mustang Gelelim fuarın babalarından Ford Mustang'in yeni modeline, Türkiye'de satışa sunulmadan önce ilk olarak İstanbul Autoshow'da görücüye çıkan son model Mustang, Ford'un bu serisinin 1964 yılından itibaren en çok satış yaptığı rakama yani 9 milyon adede ulaştı.
Honda NSX

                                    
                                    
                                    Fuarın gözdesi ve en can alıcı tasarımlarından birine sahip olan Honda NSX Türkiye satışına fuardan sonra başlayacak.
Honda NSX Fuarın gözdesi ve en can alıcı tasarımlarından birine sahip olan Honda NSX Türkiye satışına fuardan sonra başlayacak.
Jeep Compass

                                    
                                    Tamamıyla yenilenen Jepp Compass ise Ekim ayında Türkiye'de.
Jeep Compass Tamamıyla yenilenen Jepp Compass ise Ekim ayında Türkiye'de.
Peugeot 5008

                                    
                                    Peugeot 5008'de benzinli PureTech ve dizel BlueHDi motorları ile Ekim 2017'de satışa Türkiye'de yollarda olacak.
Peugeot 5008 Peugeot 5008'de benzinli PureTech ve dizel BlueHDi motorları ile Ekim 2017'de satışa Türkiye'de yollarda olacak.
Renault Megane

                                    
                                    Gelelim Oyak Renault'un Türkiye'deki yani Bursa'daki fabrikasında üretilen ve yakın zamanda ödül alan modeli Renault Megane'a, fuarın en çok dikkat çeken otomobillerinden biri olan Megane'ın Türkiye'deki satış fiyatı ise 68 bin TL'den başlayacak.
Renault Megane Gelelim Oyak Renault'un Türkiye'deki yani Bursa'daki fabrikasında üretilen ve yakın zamanda ödül alan modeli Renault Megane'a, fuarın en çok dikkat çeken otomobillerinden biri olan Megane'ın Türkiye'deki satış fiyatı ise 68 bin TL'den başlayacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >