Şirketinize franchise sistemi kurmanın avantajları neler?

Franchaise
Franchaise

Kârlılığı kanıtlanmış olan bu sisteme geçmeniz şirketinizin büyüme potansiyelini arttırır.

İşte, kârlı bir işiniz varsa franchise sistemine geçmenin size sağlayacağı avantajlar.
Bölgenize hakim olmak:
 Eğer büyümeye hazır, iyi bir konseptiniz varsa ve siz büyüyemiyorsanız, o zaman bölgenizi başkaları ele geçirir. O yüzden, verdiğiniz onca emeğin çalınmasına izin vermeyin.
Bölgenize hakim olmak: Eğer büyümeye hazır, iyi bir konseptiniz varsa ve siz büyüyemiyorsanız, o zaman bölgenizi başkaları ele geçirir. O yüzden, verdiğiniz onca emeğin çalınmasına izin vermeyin.
İnsan kaynağı:
Franchise vermenin bir numaralı avantajı, hem sizinle aynı düşüncede, hem de işin sahibi olan kişilerle birlikte çalışmaktır. Başarılı franchise işletmeleri, büyümek için bu çok değerli kaynaktan yararlanır.
İnsan kaynağı: Franchise vermenin bir numaralı avantajı, hem sizinle aynı düşüncede, hem de işin sahibi olan kişilerle birlikte çalışmaktır. Başarılı franchise işletmeleri, büyümek için bu çok değerli kaynaktan yararlanır.
Sermaye:
Bir diğer avantaj da, işinizi sınırlı bir sermaye yatırımıyla büyütebilme imkanıdır.
Sermaye: Bir diğer avantaj da, işinizi sınırlı bir sermaye yatırımıyla büyütebilme imkanıdır.
Pazarlama:
Franchise temsilcileri, sahip oldukları kaynakları birleştirerek etkin bir pazarlama yapabilirler. Ayrıca, franchise temsilciliği almak pazara yayılmak için de harika bir yöntemdir – ki bu da zaten çok iyi bir pazarlama tekniğidir.
Pazarlama: Franchise temsilcileri, sahip oldukları kaynakları birleştirerek etkin bir pazarlama yapabilirler. Ayrıca, franchise temsilciliği almak pazara yayılmak için de harika bir yöntemdir – ki bu da zaten çok iyi bir pazarlama tekniğidir.
Satın Alma Gücü: 
Toplu sipariş gücü, büyük miktarda tasarruf sağlar. Birçok işletme, önemli ölçüde kar edebilmek için belli bir büyüklüğe ulaşmak zorundadır. Ama franchise sahibi iseniz, bir tek mağazanız da olsa, grubunuzun gücü size büyük bir satın alma avantajı sağlar.
Satın Alma Gücü: Toplu sipariş gücü, büyük miktarda tasarruf sağlar. Birçok işletme, önemli ölçüde kar edebilmek için belli bir büyüklüğe ulaşmak zorundadır. Ama franchise sahibi iseniz, bir tek mağazanız da olsa, grubunuzun gücü size büyük bir satın alma avantajı sağlar.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >