Vodafone’dan evlere internet kampanyası

Vodafone
Vodafone

Kampanya 18 ilde uygun fiyata fiber internet sunacak.

Vodafone, süper hızlı fiber internet ile 2,7 milyon evde geçirilen zamanı daha keyifli hale getirecek yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. ’Vodafone FiberMax’ ismindeki kampanya ile abonelere 100 Mbps’ye kadar hız ve sınırsız fiber internet seçenekleri sunacak.
Vodafone, 2,7 milyon evde maksimum fiber internet deneyimi yaşatacak yeni bir ev interneti kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, süper hızlı fiber internet ile evde daha keyifli zaman geçirmeyi mümkün kılan yeni ’Vodafone FiberMax’ kampanyasında 100 Mbps’ye kadar hız ve sınırsız fiber internet seçenekleri sunacak.

Engin Aksoy: “2,7 milyon aileye süper hızlı fiber internet götürmeyi hedefliyoruz”

Dijitalleşme vizyonuyla ev interneti kampanyalarını sürekli geliştirdiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: "Vodafone Türkiye olarak, müşterilerimizin her an her yerde dijital dünyaya kesintisiz ve yüksek hızla bağlanabilmesini hedefliyoruz. Bu doğrultuda, evde maksimum internet deneyimi yaşamak isteyen abonelerimiz için yeni bir ev interneti kampanyası geliştirdik. Süper hızlı fiber internet ile evde daha keyifli zaman geçirmeyi mümkün kılan yeni ’FiberMax’ kampanyamızla abonelerimize 100 Mbps’ye kadar hız ve sınırsız fiber internet seçenekleri sunuyoruz. Böylece abonelerimiz, oyun oynama, internetten video izleme gibi aktiviteleri maksimum deneyimle yaşıyorlar. Bu kampanyayla 18 ilde 2,7 milyon aileye süper hızlı fiber internet ulaştırmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, abonelerimize avantajlı ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz".

Ayrıca ’Vodafone FiberMax’ kampanyası kapsamında abonelere ’Eko Aile’, ’Çekirdek Aile’, ’Genç Aile’, ’Öğrenci’, ’Genç Profesyonel’ ve ’Dijital Aile Limitsiz’ tarifeleri sunulacağı kaydedildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >