15 yıl sonra gelen gol için 9 komik paylaşım

Puan almanın nasıl bir duygu olduğunu unutan, gol atmayı ara sıra hatırlayan bir takım, San Marino... Titani lakaplı dünyanın en naif bu takım, tam 15 yıl sonra deplasmanda gol attı ve taraftarlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Yeşil sahaların olmasa da kalplerin şampiyonu San Marino, Norveç ile oynadığı ve 4-1 mağlup olduğu 2018 Dünya Kupası Elemeleri C Grubu maçında tarihi bir başarıya imza attı.

Maçtaki ilk şutunu 54. dakikada çeken San Marino, bu pozisyonda Mattia Stefanelli'nin ayağından golü buldu ve şeytanın bacağını kırdı. Stefanelli imzalı bu gol, San Marino'nun deplasmanda 15 yıl sonra attığı ilk gol oldu. Bizim için küçük, San Marino için büyük olan bu gol aynı zamanda San Marino'nun bir yıl aradan sonra attığı ilk gol olarak da kayıtlara geçti.

Futbolseverlerin kalbini ısıtan bu gol, yalnızca San Marino'da kutlanmadı. Sosyal medyada da bayram havası vardı. İşte San Marino'nun tarihi golünün ardından yapılan en komik 9 paylaşım...

Sabahın ilk ışıklarına kadar...
Sabahın ilk ışıklarına kadar...
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FForzaSanMarino%2Fposts%2F1043755069070962&width=500