Alman dergisi Focus'tan Erdoğan'a büyük saygısızlık

Almanya’da yayın yapan Focus Dergisi, Medipol Başakşehir’in başarısını öyle bir şeye bağladı ki…

Alman dergisi Focus hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hem de Medipol Başakşehir'e saygısızlık yaptı. Haberde, Medipol Başakşehir'in Süper Lig'de ki başarısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağlandı. Böylelikle Türkiye aleyhine yaptığı haberlerle tanınan Focus ilk kez spor alanında da ilginç bir iddia ortaya atmış oldu.
Başarı göz ardı edildi
Süper Lig'in ilk yarısını 36 puanla zirvede kapatan Başakşehir'in başarısını ve oynadığı futbolu göz ardı eden dergi, lacivert-turuncuların maçlarının yalnızca 2 bin 500 kişi tarafından izlendiğini ileri sürdü.
Başarı göz ardı edildi Süper Lig'in ilk yarısını 36 puanla zirvede kapatan Başakşehir'in başarısını ve oynadığı futbolu göz ardı eden dergi, lacivert-turuncuların maçlarının yalnızca 2 bin 500 kişi tarafından izlendiğini ileri sürdü.
Erdoğan’a büyük saygısızlık
Ağır ithamlar kullanılan haberde; Beşiktaş'la Erdoğan'ın arasının bozuk olduğu ve siyah-beyazlılara alternatif olarak Başakşehir'in kurulduğu ifade edildi. Haberde ayrıca Başakşehir taraftarı suçlayıcı bir şekilde dindar olmakla itham edildi.
Erdoğan’a büyük saygısızlık Ağır ithamlar kullanılan haberde; Beşiktaş'la Erdoğan'ın arasının bozuk olduğu ve siyah-beyazlılara alternatif olarak Başakşehir'in kurulduğu ifade edildi. Haberde ayrıca Başakşehir taraftarı suçlayıcı bir şekilde dindar olmakla itham edildi.
Polis ve asker kıyafetlerinden rahatsız oldular
Focus Dergisi'ndeki haberde geçtiğimiz hafta oynanan "Şehitlere Saygı" maçına da değinildi. Yazıda, mücadele öncesi seremonide yer alan çocukların asker ve polis üniforması giymiş olması eleştirildi.
Polis ve asker kıyafetlerinden rahatsız oldular Focus Dergisi'ndeki haberde geçtiğimiz hafta oynanan "Şehitlere Saygı" maçına da değinildi. Yazıda, mücadele öncesi seremonide yer alan çocukların asker ve polis üniforması giymiş olması eleştirildi.