Beşiktaş’ın istediği Japon sağ bekle ilgili flaş gelişme

​Beşiktaş’ın istediği Japon sağ bekle ilgili flaş gelişme.
​Beşiktaş’ın istediği Japon sağ bekle ilgili flaş gelişme.

Beşiktaş’ın renklerine bağlamak istediği Gotoku Sakai hakkında Hamburg Sportif direktörü Jens Todt’tan açıklama geldi…

Yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Beşiktaş’ın Alman ekibi Hamburg’ta forma giyen Gotoku Sakai’yi göz hapsine aldığı öne sürüldü. Hamburg’un kaptanı olan 26 yaşındaki futbolcu sağ bek pozisyonunda görev alıyor. Taraftarların sevgilisi konumunda bulunan Gotoku Sakai’nin Beşiktaş’ın teklifini değerlendirmeye aldığı ileri sürüldü.

Sözleşmesini uzatabilir

Alman basını Gotoku Sakai’ye Beşiktaş’ın teklifte bulunduğunu ancak Hamburg’un yıldız oyuncusunu kesinlikle göndermeyeceğini belirtti. Haziran 2018’e kadar Hamburg’la sözleşmesi bulunan Japon futbolcunun kulübüyle mukavele uzatacağı da gelen haberler arasında.

“O’nu kaybetmek istemiyoruz”

Hamburg Sportif Direktörü Jens Todt, “Gotoku Sakai’yi kaybetmek istemiyoruz. Sakai, Hamburg’ta kalıp kaptan olmanın gururunu yaşamak isteyecektir” ifadelerini kullandı.

60 maçta görev aldı

2015'te Stuttgart'tan Hamburg'a transfer olan Gotoku Sakai hırsı ve mücadeleci ruhuyla taraftarın sevgilisi oldu. Şimdiye kadar Hamburg formasıyla 60 maça çıkan Japon sağ bek 1 gol atıp 4 de asist yaptı.

Ailecek futbolcular

Hamburglu futbolcunun 24 yaşındaki kardeşi de bir futbolcu. Sol bek mevkiinde oynayan Noriyoshi Sakai, Japon ekiplerinden Albirex Niigata'da forma giyiyor.

Gotoku Sakai kimdir?

Doğum Tarihi: 14 Mart 1991

Doğum Yeri: New York City / ABD

Boyu: 1,76 m

Mevki: Sağ Bek