Dursun Özbek'ten oyunculara: Rezil oynuyorsunuz

Dursun Özbek
Dursun Özbek

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in, Kasımpaşa'ya 3-1 yenildikleri maçın ardından soyunma odasına inerek teknik direktör Tudor ve futbolcularla yaptığı yaklaşık bir saatlik görüşmede ağır ifadeler kullandığı belirtildi.

Dursun Özbek ve kulüp başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin, Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmanın ardından soyunma odasının yolunu tuttu.

Sinirli olduğu aktarılan Özbek ile Sezgin, soyunma odasında teknik direktör Igor Tudor ve futbolcularla yaklaşık bir saatlik görüşme yaptı.

"Bruma'yı neden oyundan aldın?"

Fanatik'te yer alan habere göre Özbek'in Tudor ve oyuncularla yaptığı konuşmanın detayları şöyle; Takımdaki kötü gidişin nedenlerini öğrenmeye çalışan Özbek, hocaya Bruma’yı neden oyundan aldığını sordu. 

Başkan, bu hamlenin maçı Galatasaray’a kaybettirdiği görüşünde. Tudor ise genç futbolcunun kendisine saygısızlık yaptığını ve kararının arkasında olduğunu iletti.

"Kendini düzeltmeyenlerle önümüzdeki sezon çalışmayacağım"

Dursun Özbek, Hırvat teknik adamın ardından oyuncularla da görüştü. Futbolculara da aynı şekilde kötü oyununun gerekçesini soran Özbek'in ağır ifadeler kullandığı ortaya çıktı. 

Tudor’dan hesap sorduktan sonra oyunculara da tepki gösteren sarı-kırmızılı kulübün patronunun, "Rezil oynuyorsunuz, bu futbol Galatasaray’a yakışmıyor. Bir an önce kendinizi toparlayın. Kendine çeki düzen vermeyenlerle önümüzdeki sezon çalışmayacağım" dediği bildirildi.