El Turco tutulamıyor: 3 gol 1 asist

Kral Kupası'nda Barcelona'nın Hercules'i 7-0 yendiği karşılaşmada Türk futbolcu Arda Turan üç gol birden attı. Arda, Barcelona forması ile ikinci, kariyerinde ise üçüncü kez hat-trick yaptı.

İspanya futbol Kral Kupası 4. turunda oynanan rövanş karşılaşmalarının ardından Türk futbolculardan Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona ve Emre Çolak'ın takımı Deportivo son 16'ya kaldı.

Kupanın 4. turunda 3. lig takımlarından Hercules ile eşleşen ve deplasmanda oynadığı ilk müsabakada 1-1 berabere kalan Barcelona, Nou Camp'taki rövanşı 7-0 kazandı. Barcelona'nın gollerini 37. dakikada Lucas Digne, 45. dakikada penaltıdan Ivan Rakitic, 50. dakikada Rafinha, 55, 86 ve 89. dakikalarda Arda Turan, 72. dakikada Paco Alcacer attı.

Barcelona'da ilk 11'de sahaya çıkan Arda Turan, yaptığı hat-trick'in yanı sıra Rafinha'nın golünün asistini verip, ilk yarının son dakikasında rakip ceza sahasında düşürülmesiyle takımına penaltı kazandırdı. Bu sezon Barcelona forması ile 9. golünü kaydeden Arda, Katalan takımında Luis Suarez ve Lionel Messi'den sonra en fazla gol atan oyuncu olmaya devam etti. Arda, Barcelona forması ile ikinci, kariyerinde ise üçüncü kez hat-trick yaptı.

Ayrıca Digne ve Alcacer, Barcelona formasıyla ilk gollerini attı.

Video: Arda Turan İspanya'yı salladı: 3 gol 1 asist


Karşılarına çıkan rakipler bir bir kaçıyor: 13 maçın 12'sini hükmen kazanan takım

Büyük iddia: Birlikte Türkiye'ye dönüyorlar