Emre Mor'da flaş gelişme!

​Emre Mor'da flaş gelişme!
​Emre Mor'da flaş gelişme!

Inter'e transferi gerçekleşmeyen Emre Mor, Borussia Dortmund ile tekrar idmanlara başladı.

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'e transferi için geçtiğimiz günlerde Dortmund kampından ayrılan Emre Mor, transfer görüşmelerinden sonuç alamadı.

20 yaşındaki genç futbolcu, bu gelişmeyle birlikte bugün yeniden Borussia Dortmund'la yeniden antrenmanlara çıkmaya başladı.

Dortmund Teknik Direktörü Peter Bosz, yarın Bundesliga'da Wolfsburg'la oynanacak maç öncesinde düzenlediği basın toplantısında, ''Emre'nin Inter'e transferi olmadı. Bunun ne Borussia Dortmund ile ne de Ousmane Dembele bir ilgisi var. Başka insanlar dahil oldu.''

"Emre potansiyeli olan iyi bir oyuncu ancak tüm oyuncular bizde kalamaz. Gelişmeler için beklememiz gerekiyor" ifadesini kullanmıştı.

Emre Mor'un Inter'e transferinin, milli oyuncunun menajeri Muzzi Özcan'ın istediği 5 milyon euroluk menajerlik komisyonu nedeniyle gerçekleşmediği iddia edilmiş, Özcan ise bu iddiayı yalanlamıştı.

Daha önce bir TV programında konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Emre Mor için Dortmund'a 2 milyon euro kiralama teklifi yaptıklarını 8 milyon euro ise satın alma opsiyonu kullanmak istediklerini söylerek, Dortmund cephesinden gelecek cevabı beklediklerini açıklamamıştı.

Inter'e transferi gerçekleşmeyen Emre Mor transferinde böylelikle ibre Fenerbahçe'ye dönmüş oldu.