Fatih Terim’den eleştirilere yanıt geldi: Bakıyorum da babayiğit olmuşlar

Fatih Terim, kendisini sert bir dille eleştiren Rüştü Reçber ve Oğuz Çetin’e yanıt verdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova galibiyetinin ardından hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Rüştü Reçber ve Oğuz Çetin'in kendisi hakkında yaptığı sert yorumlara sitem eden Terim, "Muhakkak ki acıtmak için kendi arkadaşlarına iş bulup, kendisine de pozisyon bulur mu diye uğraşan insanlar var. Benim yanımda ceketinin düğmesini açamayanlar, bakıyorum baya bir babayiğit olmuşlar. Herkes inşallah bir görevin başında olur. Ama böyle çok aleni düşmanlık yaparak, hoş bunların düşmanlığından ne olacak da... Bu arada yancılar, yamaççılar biraz üzülmüştür. Var ya tweettırcılar, Instagramcılar. Bunlara son vermek lazım. Eleştirmek için çok sebep var. Ben eleştirmeyin demiyorum. Yalan başladı, arkadan iftira geldi" dedi.

Peki, Reçber ve Çetin neler söylemişti?



Rüştü, emeklilik çağrısı yaptı

                                    
                                    Milli takımın efsane kalecilerinden Rüştü Reçber, geçtiğimiz ay Hürriyet Gazetesi'ndeki köşesinde Fatih Terim için sert ifadeler kullanmıştı. Reçber, Terim için "Her maça ülkenin milli takımını kaos içinde hazırlamayı vazife edinmiş, kendisi ile çekişen, hatta söylediklerinin anlamını çözemez hale gelen bir ombudsman izlenimi veren, ülke içinde tartışılır hale gelen, saygıyı, sevgiyle değil de korku ve tehditle almaya çalışan sayın Fatih Terim, son 3 yıldır hiçbir şey vermediğin Türk futboluna belki de en iyi katkıyı emekli olarak verebilirsiniz" ifadelerini kullanmıştı.
Rüştü, emeklilik çağrısı yaptı Milli takımın efsane kalecilerinden Rüştü Reçber, geçtiğimiz ay Hürriyet Gazetesi'ndeki köşesinde Fatih Terim için sert ifadeler kullanmıştı. Reçber, Terim için "Her maça ülkenin milli takımını kaos içinde hazırlamayı vazife edinmiş, kendisi ile çekişen, hatta söylediklerinin anlamını çözemez hale gelen bir ombudsman izlenimi veren, ülke içinde tartışılır hale gelen, saygıyı, sevgiyle değil de korku ve tehditle almaya çalışan sayın Fatih Terim, son 3 yıldır hiçbir şey vermediğin Türk futboluna belki de en iyi katkıyı emekli olarak verebilirsiniz" ifadelerini kullanmıştı.
“Terim, tezatlar içinde”

                                    
                                    Bir dönem milli takımda yardımcı antrenörlük yapan Oğuz Çetin "futboo.com" adlı internet sitesindeki köşesinde Fatih Terim'i yaylım ateşine tuttu. Çetin “Türk futbolunu kaosa sürükleme direktörü, traji-komik uygulamalarına , istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Hiçbir şekilde bir dediği, diğerini tutmayan bir tutum içinde... Tezatlar içinde, her şeyi birbirine karıştıran, nesilleri kendi egoları uğruna bir bir yok eden bir tablo çiziyor... 3 yıl gibi kısa bir sürede A Milli Takımı'na 90 oyuncu alan ve bir kenara atan, aslına bakarsanız 'kendi maddi-manevi menfaatleri için, her şeyi yapmaya muktedir' bir insan Türk futbolunu işgal ediyor!" ifadelerini kaleme almıştı.
“Terim, tezatlar içinde” Bir dönem milli takımda yardımcı antrenörlük yapan Oğuz Çetin "futboo.com" adlı internet sitesindeki köşesinde Fatih Terim'i yaylım ateşine tuttu. Çetin “Türk futbolunu kaosa sürükleme direktörü, traji-komik uygulamalarına , istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Hiçbir şekilde bir dediği, diğerini tutmayan bir tutum içinde... Tezatlar içinde, her şeyi birbirine karıştıran, nesilleri kendi egoları uğruna bir bir yok eden bir tablo çiziyor... 3 yıl gibi kısa bir sürede A Milli Takımı'na 90 oyuncu alan ve bir kenara atan, aslına bakarsanız 'kendi maddi-manevi menfaatleri için, her şeyi yapmaya muktedir' bir insan Türk futbolunu işgal ediyor!" ifadelerini kaleme almıştı.