Fenerbahçe, Bayern Münih'in yıldızını alıyor

Badstuber Fenerbahçe Bayern Münih
Badstuber Fenerbahçe Bayern Münih

Alman stoper Kjaer'in yerine 'bedavaya' geliyor...

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Bayern Münih forması giyen Holger Badstruber’i gündemine aldı.

Transfer yapabilmek için mevcut kadrosundan oyuncu satmak zorunda olan sarı lacivertli ekip, en fazla teklif alan Martin Skrtel ve Simon Kjaer’i elden çıkarmaya sıcak bakıyor. İki isimden biriyle yollarını ayırmanın hazırlıklarını yapan Fenerbahçe’de alternatif isimler de yavaş yavaş netlik kazanıyor.

NTV Spor’un haberine göre; sarı lacivertli yönetim, Martin Skrtel ya da Simon Kjaer ile yolların ayrılması durumunda savunmanın göbeğine yapacağı transferde önceliği Alman futbolcu Holger Badstruber’e veriyor.

Bayern Münih forması giyen deneyimli savunmacıyı gündemine alan Fenerbahçe, girişimlere başladı. Başarılı isim ilk etapta Simon Kjaer’in alternatifi olarak düşünülüyor.

1.90 boyundaki stoperin kulübü ile sözleşmesi geçtiğimiz günlerde sona erdi ve bonservisini eline aldı. Bayern Münih forması altında 177 maça çıkan Badstuber, Bavyera temsilcisine 2 gol ve 11 asistlik katkı sağladı.

Deneyimli oyuncu Almanya Milli Takımının formasını da 33 kez terletti ve 1 kez de ağları sarstı.