Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran Robben tweeti: Sosyal medya yıkıldı

Robben Fenerbahçe
Robben Fenerbahçe

Sarı lacivertli taraftarlar mesaj bombardımanına tuttular...

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe’de gündem yine her yaz olduğu gibi Arjen Robben…

Sarı lacivertli ekip ile Hollandalı oyuncunun uzun soluklu flörtü gazete manşetlerini süslerken, NTV Spor Fenerbahçe muhabiri Onur Tuğrul ve yorumcu Hakan Güleç arasında geçen diyalog taraftarları heyecanlandırdı.

Fenerbahçe’nin Visca ve Lens transferlerinden vazgeçtiğini duyurarak yeni bir adayın sinyallerini veren Onur Tuğrul, hemen arkasından Hakan Güleç’ten yaptığı Robben alıntısı ile sosyal medyayı salladı.

Fenerbahçe taraftarının en güvendiği ve en sevdiği muhabirlerin başında gelen Tuğrul, Hakan Güleç’in “Bayern, Robben'in bölgesinde oynayan Carrasco'yu almaya çalışıyor... Yoksaaa...” yazdığı tweeti alıntıladı ve tıpkı mesai arkadaşı gibi “Yoksaaa…” yazdı.

Yeni bir adayı gündeme getirmesinin ardından imalı bir paylaşım yapan Onur Tuğrul’un bu hamlesi sarı lacivertli taraftarlar tarafından Arjen Robben transferine yoruldu. Heyecanlanan taraftarlar, Onur Tuğrul ve Hakan Güleç'i mesaj bombardımanına tuttular.

İşte Onur Tuğrul, Hakan Güleç ve Fenerbahçe taraftarları arasında yaşanan o Robben sohbeti