Fenerbahçe taraftarını kahreden ayrılık resmen açıklandı

Bogdanovic Fenerbahçe Doğuş Sacramento Kings
Bogdanovic Fenerbahçe Doğuş Sacramento Kings

Yeni takımı da belli oldu...

Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, yıldız oyun kurucu Bogdan Bogdanovic ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

Sarı lacivertli ekibin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Sırp basketbolcunun NBA takımlarından Sacramento Kings ile anlaşmaya vardığı duyuruldu ve emekleri için kendisine teşekkür edildi.

24 yaşındaki yetenekli oyuncu, 2014 yılından itibaren terlettiği Fenerbahçe forması altında 1 Euroleague şampiyonluğu, 2 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 de Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandı.

Fenerbahçe’nin yaptığı açıklama şu şekilde:

                                    2014 yılında transfer olduğu Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızda; 1 Euroleague şampiyonluğu, 1 Euroleague finali, 2 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası başarılarında katkıları bulunan Bogdan Bogdanovic, NBA ekiplerinden Sacramento Kings ile anlaşmıştır.

 

 Sarı-lacivertli formamızı giydiği her an basketbol tarzı, takımımıza yapmış olduğu katkı, ortaya koyduğu mücadele ve örnek kişiliğiyle taraflı tarafsız herkesin övgüsünü ve takdirini kazanmış Bogdan Bogdanovic, kulüp tarihimize de adını altın harflerle yazdırmıştır.

 

 Ülke sporunun en büyük başarılarından biri olan Euroleague şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımıza vermiş olduğu destek ve katkılarla her zaman takım ruhunu perçinleyen Bogdan Bogdanovic’e bugüne kadarki hizmetleri için teşekkürlerimizi sunuyor, yeni kariyerinde başarılar diliyoruz.
Fenerbahçe’nin yaptığı açıklama şu şekilde: 2014 yılında transfer olduğu Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızda; 1 Euroleague şampiyonluğu, 1 Euroleague finali, 2 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası başarılarında katkıları bulunan Bogdan Bogdanovic, NBA ekiplerinden Sacramento Kings ile anlaşmıştır. Sarı-lacivertli formamızı giydiği her an basketbol tarzı, takımımıza yapmış olduğu katkı, ortaya koyduğu mücadele ve örnek kişiliğiyle taraflı tarafsız herkesin övgüsünü ve takdirini kazanmış Bogdan Bogdanovic, kulüp tarihimize de adını altın harflerle yazdırmıştır. Ülke sporunun en büyük başarılarından biri olan Euroleague şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımıza vermiş olduğu destek ve katkılarla her zaman takım ruhunu perçinleyen Bogdan Bogdanovic’e bugüne kadarki hizmetleri için teşekkürlerimizi sunuyor, yeni kariyerinde başarılar diliyoruz.