İstanbul Başakşehir yeni Cengiz'ini buldu!

İstanbul Başakşehir yeni Cengiz'ini buldu!
İstanbul Başakşehir yeni Cengiz'ini buldu!

Genç yetenekleri bir bir kadrosuna katarak dünya futbol piyasasına sunan Medipol Başakşehir, 16 yaşındaki gol makinesi Muhammet Arslantaş’ı kadrosuna kattı..

, İzmir Buca Spor'un Akademik Liglerdeki gol kralı olan 16 Yaşındaki gol makinesi Muhammet Arslantaş'ı transfer eden Süper Lig ekibi Türk futboluna yeni kazandırmak istiyor.

Bucaspor altyapısında oynayan 16 yaşındaki Muhammet Arslantaş, 2008 yılında ailesinin göç ettiği Tekirdağ'da önce Fenerbahçe Futbol Okulu'na giden sonraki yıllarda Fenerbahçe, Galatasaray ve Kasımpaşa'nın altyapı seçmelerini kazanan ve eğitimi açısından şartları daha iyi olduğu için Bucaspor'u tercih eden Muhammet Arslantaş, geçtiğimiz yıl Altınordu, Karşıyaka, Altay ve Göztepe gibi takımların da yer aldığı Ege Turnuvasında 29 golle gol kralı oldu. Ege Bölgesinin şampiyonu olarak Antalya'da gerçekleşen Türkiye Finalleri'ne katılan Bucaspor'u sırtlayan Muhammet, 4 maçta 5 golle yine turnuvanın gol kralı oldu.

Oynadığı maç sayısından daha çok golü var

Genç yıldız Arslantaş, Bucaspor kariyerinde oynadığı maç sayısından çok golü var. Akademik U14 Liginde 28 maçta 29 gol, yine Akademik U14 Ligi Türkiye Finallerinde ise 4 maçta 5 gol kaydetmişti.

Muhammet Arslantaş kimdir?

27 Ocak 2001 tarihinde Bayburt'ta doğan Muhammet Arslantaş futbola 2012 yılında Trakya Fenerspor'a başladı. 2 sezon burada onadıktan sonra Bucaspor'a transfer olan genç yıldız adayı transfer olduğu Bucaspor'da harika 3 sezon geçirdi ve İstanbul Başakşehirspor'un yolunu tuttu.

Bucaspor kariyerinde inanılmaz istatistikler tutturan genç yıldız adayı Akademi lİglerinde oynadığı 92 maçta 88 gol attı.