'İzlanda nın en iyi oyuncusu Fatih Terimson'

A Milli Futbol Takımı 2018 Dünya Kupası I Grubu Elemeleri’nde İzlanda ile karşı karşıya geldi. Maç ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın sosyal medya hesabından devre arasında attığı tweet büyük ses getirdi. A Milli Takımın eski kaptanı Rüştü Reçber de köşe yazısında Fatih Terim'i topa tuttu.

İzlanda deplasmanında ilk yarı arka arkaya yediğimiz gollerle büyük bir şok yaşamamızın ardından eski hakem Ahmet Çakar, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i eleştirdi.

Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İzlanda'nın en iyi oyuncusu Fatih Terimson." ifadesini kullandı. Çakar'ın bu paylaşımı büyük ses getirdi.

İşte o Tweet





Türkiye A Milli Futbol Takımı'da uzun yıllar forma giyen Rüştü Reçber de İzlanda mağlubiyeti sonrası Hürriyet gazetesi köşesinde Fatih Terim'e sert sözlerle yüklendi.

Terim'e istifa etmesi gerektiğini belirten Reçber," Saygıyı sevgiyi değil de korku ve tehditle almaya çalışan sayın Fatih Terim, son 3 yıldır hiçbir şey vermediğin Türk Futboluna belki de en iyi katkıyı emekli olarak verebilirsiniz" dedi.

Rüştü Reçber'in köşe yazısının bir kısmı şu şekilde: