Jorge Mendes Talisca'yı Mourinho'ya veriyor

Jorge Mendes Talisca'yı Mourinho'ya veriyor
Jorge Mendes Talisca'yı Mourinho'ya veriyor

Beşiktaş'ta bu sezon mükemmel bir performans gösteren Anderson Talisca'nın siyah beyazlılarla 1 yıl daha opsiyonlu kiralık anlaşması bulunuyor. Ancak yıldız futbolcunun transferi için Benfica tarafından yetkilendirilen menajer Jorge Mendes, Brezilyalıyı Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya vermek istiyor.

Beşiktaşlı taraftarların sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağını merak ettiği Anderson Talisca için endişelendiren haberler geliyor.

Portekiz basınından O'Jogo'nun haberine göre; Benfica tarafından yetkilendirilen menajer Jorge Mendes, Brezilyalı futbolcuyu Manchester United'a satmanın eşiğinde.

Jose Mourinho'nun da menajerliğini yapan Mendes'in 25 milyon euro serbest kalma bedelini Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United'a ödeterek bu transferi bitireceği kaydedildi.

Kırmızı Şeytanlar'ın uzun süredir takip ettiği futbolcular arasında olan Talisca'nın bu sezon gösterdiği performansın etkileyici olduğu ifade edilirken bu transferde Jorge Mendes ve Benfica arasında kurulan iyi ilişkilerin belirleyici olduğu aktarıldı.