PSG'de transfer çılgınlığı bitmiyor yeni isim: Mbappe!

​PSG'de transfer çılgınlığı bitmiyor yeni isim: Mbappe!
​PSG'de transfer çılgınlığı bitmiyor yeni isim: Mbappe!

PSG'nin Katar sermayesi tarafından satın alınmasıyla kadroda yıldızlar çoğalmaya başladı. En son Neymar'ı 222 milyon euro gibi bir bedelle kadrosuna katan PSG rahat duracağa benzemiyor.

GZT DIŞ BASIN- Katarlı iş adamı Nasser Al Khelaifi, Paris Saint- Germain'i satın aldığı günden bu yana ciddi amlamda kaliteli futbolcular kadrosuna katmıştı. En son 222 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul ederek Neymar'ı renklerine bağlayan PSG, futbol tarihinin en pahalı transferine imza attı.

Bununla da yetinmeyen PSG, Atletico Madrid'in genç kalecisi Jan Oblak'a 100 milyon euro gibi bir teklif verdiği iddia ediliyor. Bugün de ortaya atılan iddia pes denilecek türden.

Fransız gazetesi L'Eqiupe göre PSG başkanı Al Khaleifi'nin gözü Monaco'nun genç yıldızı Kylian Mbappe'de olduğunu yazdı. Monaco genç yıldızı için 180 milyon euro'luk bonservis bedeli istiyor.

Hayali Real madrid'de oynamak olan Kylian Mbappe için Madrid yönetimi ciddi girişimlerde bulunmuştu. Ancak resmiyete dökelen bir şey olmamıştı. Transferi merakla beklenen Mbappe için PSG'nin de 180 milyon euro'luk bedeli ödemeye hazır olduğu belirtiliyor.

Fransız gazetesine göre PSG, Mali Fair Play kurallarına takılmamak amacıyla Grzegorz Krychowiak, Blaise Matuidi, Serge Aurier ve Ángel di María'yı satış listesine koyduğunu yazdı.

Önümüzdeki günlerde Transferin resmiyete dönüşeceği gelen bilgiler arasında.