Stoch’un Fenerbahçe’ye vedası yürek burktu

​Stoch’un Fenerbahçe’ye vedası yürek burktu.
​Stoch’un Fenerbahçe’ye vedası yürek burktu.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Stoch, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla sarı-lacivertli taraftarları ağlattı.

Bazı futbolcular vardır; bir kulübe aşık olur ancak yetenekleriyle doğru orantılı olarak performans sergileyemez. Bu tip futbolcular saman alevi gibidir. Bir parlar, bir söner... İşte buna en güzel örnek Miroslav Stoch...

2010 yılında transfer oldu

Galatasaray'ı uzun süre peşinden koşturan ancak 2010'da Chelsea'den Fenerbahçe'ye transfer olan Miroslav Stoch bir türlü istikrarı sağlayamadı. İlk yılında "Fenerbahçe'nin haylaz çocuğu" lakabını sonuna kadar hak etti. Özel hayatındaki çalkantılar sahaya da yansıyınca Stoch istenmeyen adam haline geldi.

Farklı takımlara kiralandı

Stoch, 2013'te Yunanistan ekibi PAOK'a, 2014'te Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Ain'e ve 2015'te Bursaspor'a kiralandı. 7 yıllık Fenerbahçe kariyerinde Slovak futbolcu 122 maça çıkıp 20 gol attı.

Taraftarın beklentisi büyüktü

Finally!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Miroslav Miňo Stoch (@minostoch99)'in paylaştığı bir gönderi (21 Tem 2017, 07:44 PDT)

Kısa bir süre önce baba olan Stoch bir bakıma 2017-2018 sezonunu kendi miladı olarak görüyordu. Aynı şekilde Fenerbahçe taraftarları da bu yıl Stoch'tan çok şey bekliyordu ancak olmadı... Fenerbahçe'nin transfer politikası nedeniyle Stoch 1 milyon Euro bonservis bedeliyle Slavia Prag'a transfer oldu. Yetenekli futbolcu çok sevdiği sarı-lacivertli renklere sosyal medya hesabından veda etti.

“Sizi unutmayacağım”

Stoch vedasında, "Fenerbahçe taraftarlarına yedi yıldan bu yana bana gösterdikleri inanılmaz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu sevgiyi hissetmek, gerçekten büyük bir zevkti. Şimdi, yeni bir meydan okumaya hazırım. Ama endişelenmeyin, bana yaşattığınız güzel anları hiçbir zaman unutmayacağım. Sizleri tüm kalbimle seviyorum" ifadelerini kullandı.

Miroslav Stoch 2012'de attığı bu golle Puskas Ödülü'nün sahibi olmuştu.