Usain Bolt, Borussia Dortmund ile idmanlara başlıyor

Gelmiş geçmiş en iyi sprinter olarak kabul edilen Usain Bolt, Borussia Dortmund ile antrenmana çıkmak için teknik direktör Tuchel ile görüştü.

Dünyaca ünlü rekortmen atlet Usain Bolt futbolcu olma hayali için geri sayıma geçti.

Koyu bir Manchester United taraftarı olduğunu bilinen Jamaikalı sporcu, Borussia Dortmund ile idmanlara çıkmak için girişimlerini hızlandırdı.

İngiliz basınına konuşan Bolt, “Dortmund ile idmana çıkabilmek için bazı isimlerle ciddi şekilde konuşuyorum. Hayalim Manchester United forması giymek. Orada oynarsam destansı bir hikaye olur. Bakalım, neler olacağını göreceğiz” ifadelerini kullandı.


Öte yandan konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Borussia Dortmund CEO'su Hans Joachim Walcke de, Kicker Dergisi'ne verdiği röportajda gelişmeleri doğruladı. Haberlerin şaka olmadığını belirten Walcke, "Bolt bizimle birlikte idmana çıkacağı için biz seviniyoruz. Bu bizim için bir onur” ifadelerini kullandı. Walcke ayrıca Bolt'un profesyonel anlamda Borussia Dortmund futbolcusu olamayacağının da altını çizerek, "Bu konuda konuşmaya gerek bile duymuyorum" şeklinde konuştu.

Borussia Dortmund'un teknik direktörü Tuchel ile görüşmelere başlayan Bolt'un idmanlara çıkacağı tarih ise şimdilik belirsizliğini koruyor.