Valencia'dan açıklama: Orellana Şuan bizim futbolcumuz

orellana
orellana

Fenerbahçe'nin transferi için bir süredir görüştüğü Valencia'nın futbolcusu Fabian Orellana hakkında İspanyol kulübünden açıklama geldi.

Kadrosunu genişletmek isteyen ve bunun için Şilili futbolcu Orellana için girişimlerde bulunan sarı-lacivertliler hakkında Valencia'nın Teknik Direktörü Marcelino açıklama yaptı.

Fenerbahçe'de hücuma dönük kanat oyuncusu için girişimler devam ederken Sarı lacivertlilerin bonservisi Valencia'da bulunan Fabian Orellana için görüşmelerin olumlu yönde gelişmeler yaşandı. Şilili oyuncunun kiralanması konusunda Valencia ile büyük ölçüde yol katedildi.

Valencia Teknik Direktörü: "Orellana Şuan bizim oyuncumuz"

Valencia'nın teknik direktörü Marcelino, Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Şilili kanat oyuncusu hakkında, "Orellana ile görüşen kulüpler var. Kararı kendisi verecek ama biz durumu dışarıdan takip ediyoruz. Ne olacağını kestirmek zor. Biz kendisini Las Palmas maçının kadrosuna aldık ve şu anda bizim futbolcumuz" ifadelerini kullandı. Marcelino ayrıca Orellana'nın ayrılma ihtimaline karşılık transfer döneminin sonuna doğru 4 transfer daha yapacaklarını sözlerine ekledi.

Fabian Orellana kimdir?

31 yaşındaki Şİli milli takımı oyuncusu olan Fabián Orellana, geçtiğimiz sezon Celta Vigo takımında geçirdi. La Liga'da 24 karşılaşmada süre alan Fabián Orellana bu süreçte takımı adına 5 gol 3 asistlik performans sergiledi.