1000 telefon içeren bu koleksiyona kaç para verirsiniz?

ilan
ilan

Türkiye’de ikinci el pazarı olarak değerlendirilen büyük alışveriş sitesindeki bir ilan görenleri şaşırtıyor. Bir koleksiyonerin verdiği ilanda 1000 adet cep telefonu karşılığında istenen ücret 170 bin Euro…

Sahibinden.com üzerinde Elazığ kaynaklı olarak verilen ilanda koleksiyonerleri heyecanlandıracak çok fazla cep telefonu bulunsa da genel kullanıcı için “inanılmaz” sayılabilecek bir meblağ talep edilmesi dikkat çekti. “1000 adet telefon sıfır ya da çok az kullanılmış” başlığıyla açılmış olan ilanda farklı model, boyut ve kalitelerde tam tamına 1000 farklı cep telefonu bulunuyor. Cep telefonlarının büyük bir çoğunluğu 2000’li yıllara ait olmakla birlikte istenen ücretin 170.000 Euro olması da ilanı daha ilgi çekici kılıyor.

1990-2000 yılları arasında efsaneleşen Ericsson, Nokia gibi markaların yanı sıra Alcatel ve Panasonic gibi markaları da barındıran koleksiyonda tüm telefonların çalıştığı bilgisi verilmiş. Telefonların tek tek satışının söz konusu olmadığını ve ücrette bir indirim düşünmediğini belirten ilan sahibinin koleksiyonuna alıcı bulup bulamayacağı merak konusu.

O ilana buradan ulaşabilirsiniz...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >