AK Parti'nin "Kararımız Evet" mobil uygulaması yayınlandı

kararımız evet mobil uygulaması
kararımız evet mobil uygulaması

Hem Android hem de iOS için hazırlanan "Kararımız Evet" mobil uygulaması Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin faydalarından Anayasa değişikliğine kadar birçok farklı konuda bilgi veriyor.

AK Parti, 16 Nisan'da yapılacak olan referandumla ilgili "evet" kampanyalarını bugün itibariyle başlattı. Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere devlet nezdinden birçok kişi, bugün Ankara Spor Salonu'ndaki organizasyonda bir araya geldi. 15 Temmuz sürecinin de işlendiği referandum kampanyasını doğrudan Ankara'dan takip eden 500 basın mensubu bulunuyor. Buna ek olarak sürecin anlatılması ve yeni hükümet sisteminin öneminin vurgulanması için hem Android hem de iOS için özel olarak tasarlanan mobil uygulamalar da yayınlandı.
AK Parti'nin 'EVET' kampanyası başlıyor
"Kararımız evet" isimli mobil uygulama Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin faydalarından Anayasa değişikliğinin sunduklarına kadar birçok farklı detay barındırıyor.



"Kararımız Evet" mobil uygulaması
Mobil uygulamadaki ana ekranda üç farklı seçenek yer alıyor. Bunlar:

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin Genel Faydaları
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi

Anayasa Değişikliği Maddeleri


Elbette her bir seçeneğin altında madde madde detaylandırılmış birçok farklı veri bulunuyor.
"Kararımız Evet" mobil uygulaması Mobil uygulamadaki ana ekranda üç farklı seçenek yer alıyor. Bunlar: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin Genel Faydaları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişikliği Maddeleri Elbette her bir seçeneğin altında madde madde detaylandırılmış birçok farklı veri bulunuyor.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin genel faydaları
Bu bölümde kalıcı siyasi iktidardan, hızlı ve etkili icraata ve güçlü yönetim güçlü Türkiye'ye kadar birçok farklı madde anlatılıyor.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin genel faydaları Bu bölümde kalıcı siyasi iktidardan, hızlı ve etkili icraata ve güçlü yönetim güçlü Türkiye'ye kadar birçok farklı madde anlatılıyor.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi
Hükümet Sistemi'nin anlatıldığı bölümde Milletvekili sayısından seçme yaşına ve yargının sivilleşmesine kadar farklı ibareler yer alıyor.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Hükümet Sistemi'nin anlatıldığı bölümde Milletvekili sayısından seçme yaşına ve yargının sivilleşmesine kadar farklı ibareler yer alıyor.
Anayasa Değişikliği
Son olarak Anayasa Değişikliği bölümünde de yine tüm sistem madde madde yalın bir şekilde anlatılıyor.
Anayasa Değişikliği Son olarak Anayasa Değişikliği bölümünde de yine tüm sistem madde madde yalın bir şekilde anlatılıyor.
Uygulamayı ücretsiz indirebilirsiniz
Hem Android hem de iOS'taki mobil uygulamada en son bölümde özel bir video ile tüm bu anlatılanlar destekleniyor.

Siz de mobil uygulama sayesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir, sistemin sunduğu yenilikleri öğrenebilirsiniz.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin geliştirdiği "Kararımız Evet" mobil uygulamasını Android için buradan iOS için de buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Uygulamayı ücretsiz indirebilirsiniz Hem Android hem de iOS'taki mobil uygulamada en son bölümde özel bir video ile tüm bu anlatılanlar destekleniyor. Siz de mobil uygulama sayesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir, sistemin sunduğu yenilikleri öğrenebilirsiniz. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin geliştirdiği "Kararımız Evet" mobil uygulamasını Android için buradan iOS için de buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >