Akıllı telefonunuzu uydu telefonu olarak kullanabilirsiniz

SatSleeve
SatSleeve

Şehir merkezinde de olsa dağ başında da olsa bazen cep telefonlarınız çekmeyebiliyor. Operatörlere göre değişen durum bazen arazi şartları nedeniyle de sinyal alamamanıza neden olabiliyor. Bu durumun önüne geçmek için akıllı telefonunuzu uydu telefonuna çeviren bir ürün kullanabilirsiniz.

SatSleeve üç farklı seçenekle sunuluyor:
iPhone için SatSleeve: iPhone 5/5s için bir adaptör paketin içinde yer alıyor. Ayrıca iPhone 4/4S ve iPhone 6/6S için de uygun adaptörler bulunabiliyor.

Android için SatSleeve: Samsung Galaxy S4 için bir adaptör paketin içinde yer alıyor. Ayrıca SAmsung Galaxy S3 ve S5 için de uygun adaptörler bulunabiliyor.

SatSleeve+: Pek çok Android cihaz ve iPhone ile uyumlu olarak kullanılabilen evrensel bir kılıf.
Taşınabilir şarj da yapıyor
SatSleeve ayrıca akıllı telefonunuzun pil ömrünü iki katına çıkarabilecek kadar büyük bir batarya işlevi de görüyor. İsteyen kullanıcılar söz konusu kılıfın dış yüzeyini güneş paneli olacak şekilde satın alabiliyor. Böylelikle daha uzun ömürlü bir cihaza sahip olmanızın yanında, şarj sorununuzun hiç olmamasını sağlayabiliyorsunuz.

Tabii bütün bunlar bedavaya olmuyor. Bu kadar özellik ve kılıf için en az 499 dolar ödemeniz gerekiyor yani 1800 liradan fazla bir para tutuyor. Akıllı telefon fiyatında olan bu kılıf özellikle macera tutkunu insanların dikkatini çekecek türden.

Kaynak: zdnet.com
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >