Apple büyük yıldızlarla çalışmaya devam ediyor: Şimdi de Will Smith

Will Smith and James Corden
Will Smith and James Corden

The Rock x Siri filmiyle büyük kitlelerin ilgisini çekmeyi başaran ve ciddi bir etki yaratan Apple, yeni projesi için ünlü aktör Will Smith’le birlikte karşımıza çıkıyor.

Apple’ın piyasaya çıkardığı hemen hemen tüm ürünleriyle ortaya çıkardığı hayranlık yalnızca cihazlarla sınırlı kalmayacak gibi duruyor. Doğru yönetim teknikleri ve sağlıklı yönlendirmelerle Apple, seviyeyi bambaşka bir noktaya taşıyor. The Rock’ı, Siri ile birlikte gördüğümüz filmin etkileri halen sürüyorken şimdi de Will Smith ve James Corden arabayla yola çıkıp şarkı söyleyecek ve bizleri Apple Music konusunda heyecanlandıracak.

Fragmanı yayınlanan mini dizi yalnızca Apple Music üzerinden yayınlanacak. Başlarını sunroof’un dışına çıkarıp eğlenceli bir yolculuğa bizleri hazırlayan ikilinin maceraları şimdiden merak uyandırmayı başardı. Apple’ın bu atağıyla birlikte teknoloji firmalarının sinema imkanlarını kullanmak konusunda daha cesur ve atak olacağı kesin gibi. Dizinin kaç bölüm halinde devam edeceği ve ne kadar süreceği ise şimdilik bilinmiyor. Apple, bizi ekran önünde de şaşırtmaya devam edecek gibi duruyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >