Apple iPhone 8'in renk seçenekleri belli oldu, işte tüm ayrıntılar

Apple iPhone 8
Apple iPhone 8

iPhone 8'in tanıtımına bir ay kala akıllı telefona ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak yeni iPhone'un bakır, parlak siyah ve inci olmak üzere üç farklı renkle sunulacağı kesin gibi, işte detaylar...

Eylül ayında gerçekleşmesi beklenen iPhone 8 tanıtımı öncesinde telefona ilişkin yeni haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde bu yeni modelin gerek teknik gerekse tasarımına ilişkin birçok farklı ayrıntı ortaya çıkmış; hatta performans testleri de paylaşılmıştı. Hatta bu kapsamda isabetli tahminleriyle bilinen @VenyaGeskin1, iPhone 8'de beyaz renk yer alacağını doğrulayarak bir fotoğraf yayınlamıştı.

Ancak paylaşılan son fotoğraf ve ayrıntılara bakılacak olursa yeni iPhone'da beyaz yerine inci rengi sunulacak. Apple'ın 10.yıla özel olarak tasarladığı iPhone 8'de bakır, parlak siyah ve inci olmak üzere üç farklı renk seçeneği olacağı da belirtilen detaylar arasında. Zira bunlar arasında daha önce hiç denenmemiş renkler de yer alıyor. Elbette şu an şirket cephesinden konuyla alakalı herhangi bir doğrulama yok.

Son bilgiler eşiğinde iPhone 8'in renk seçeneklerine bakıldığında en dikkat çekici ayrıntılardan birisi de kuşkusuz bakır rengi.
Son bilgiler eşiğinde iPhone 8'in renk seçeneklerine bakıldığında en dikkat çekici ayrıntılardan birisi de kuşkusuz bakır rengi.

Her ne kadar aylar öncesinde ortaya çıkan bilgilerde iPhone 8'de koyu mavi renk seçeneğine yer verileceği özellikle belirtilse de sızan son fotoğrafa göre koyu mavi model olmayacak. Ancak şirketin bu renkle alakalı kararı son anda aldığı da belirtilenler arasında.

iPhone 8'in renklerine ilişkin küçük bir toparlama yapacak olursak son bilgilere göre şu anda üç farklı model sunulacak. Ama daha sonrasında Apple'ın birkaç opsiyona daha yer verebileceği üzerinde duruluyor. Bunlar arasındaki en kuvvetli ihtimal ise tamamen beyaz renk. Elbette tüm ayrıntılar Apple'ın önümüzdeki ay gerçekleştireceği organizasyonla birlikte gün yüzüne çıkacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >