Apple'ın OLED televizyonunun test görüntüleri paylaşıldı

Apple OLED TV televizyon test görüntüleri
Apple OLED TV televizyon test görüntüleri

Apple denince aklınıza hemen telefon, bilgisayar ve tabletler gelse de şirket inovasyonun gücüne inanarak oldukça yenilikçi ürünler için çalışmalarını sürdürüyor. İşte Apple’ın seri üretime geçirmesi beklenen OLED televizyonunun test görüntüleri.

Apple’ın telefon ve bilgisayar konusunda ne kadar iddialı olduğunu kanıtlama gerek yok. Öyle ki şirket, şuanda dünyanın en değerli markası olmasını, geliştirdiği telefon ve bilgisayarlara borçlu. Ancak Apple, bu ürünlerle kendini sınırlandırmak istemiyor. Geçtiğimiz aylarda konuyla ilgili açıklama yapan CEO Tim Cook otonom araç projesi sorusunu yalanlamayarak böyle bir şeyin olduğunu açıklamıştı.

Apple’ın televizyon projesi henüz çok konuşulmasa da çoğu kimse bu ürünün ilerleyen yıllarda adını duyuracağı konusunda hemfikir. Şirket ne kadar da dünyanın en değerlisi olsa da sızıntıların önüne geçmeyi başaramıyor.

Görsel sızıntısı denince akla ilk gelen Twitter kullanıcılarından olan Benjamin Geskin (VenyaGeskin1), şimdi de Apple’ın televizyonunun test görüntüleri olduğu iddia edilen görüntüleri paylaştı. Paylaşılan 4 görsel net olmamakla birlikte bizlere tasarım açısından net bilgiler veriyor diyebiliriz. Geskin görselleri ‘’iddia edilen Apple OLED TV test fotoğrafları. Metal gövde, ince çerçeveli ekran 60 inç boyutlarında. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?’’ yazısıyla paylaştı.

Televizyon projesiyle ilgili Apple tarafında herhangi bir açıklama bulunmazken tanıtılacağı, üretileceği veya tahmini fiyatının ne kadar olacağı konusunda da hiçbir bilgi bulunmuyor.

OLED nedir?

Kodak şirketi tarafından geliştirilmiş bir teknolojidir. OLED'ler çoğunlukla düz ekran için kullanılmaktadır. LCD teknolojisine alternatif olarak sunulmaktadır. Normal operasyonda düşük enerji tüketmesi, ince ve hafif olması sayesinde son zamanlarda cep telefonlarında kullanımı yaygınlaşmıştır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >