Artık Apple’ın da Instagram hesabı var

Apple, Instagram hesabı açtı.
Apple, Instagram hesabı açtı.

Teknolojinin her kademesinde güçlü bir şekilde varlığını sürdüren Apple, sosyal medya konusunda sürekli olarak çekingen kalmasıyla biliniyordu. Bu çekingenliğin değişmesi ise çok sürmeyecek gibi duruyor. Apple’ın Instagram hesabı artık aktif durumda kullanıcılarla buluşuyor…

Apple, herhangi bir duyuruya gereksinim duymadan, sessiz sedasız açtığı Instagram hesabı üzerinden paylaşımlarını başlatmış durumda. Sosyal medya konusunda atak halinde olmaktan sürekli olarak kaçınan Apple, Instagram hesabı üzerinden görsel bir şölen sunuyor.

Apple, Instagram hesabını iPhone ile çekilmiş oldukça kaliteli ve başarılı fotoğraflarla doldurmaya başladı. İlk fotoğrafını paylaşmasının üzerinden çok uzun bir süre geçmemiş olan Apple, her bir gönderide 5’er fotoğrafa yer veriyor ve bunun yanında fotoğrafları çeken kişilerin bilgilerini de detaylı olarak paylaşmayı ihmal etmiyor.

Apple, #ShotoniPhone etiketiyle Instagram’da paylaşılan fotoğrafların bu hesaptan paylaşılabileceği konusunda da bir not düşmüş. Bunun dışında, bu hesaptan ürün fotoğrafları yahut reklam veya pazarlama içeriklerinin paylaşılamayacağı da vurgulanmış. Hesabın takipçi sayısı gün geçtikçe artmaya devam edecek gibi duruyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >