Atari, muhteşem şapkasıyla geliyor

Speakerhat
Speakerhat

Üzerinde birleşik durumda bulunan hoparlör ve mikrofonuyla daha önce benzeri görülmemiş bir tasarım sunan Atari Speakerhat büyük merak uyandırdı.

20 yıllık aranın ardından ilk kez kendi oyun konsolunu piyasaya sürecek olan Atari, hamlelerini yalnızca konsolla sınırlı tutmuyor. Tasarımcılarının büyük uğraşları sonucunda ortaya çıkan ve oldukça etkileyici görüntüsüyle ilgi çeken Speakerhat birçok farklı özelliğe sahip. Hem yenilikçi hem de retro bir görüntüye sahip olmasıyla da öne çıkan şapka son zamanların en keyifli cihazlarından biri olarak nitelendiriliyor.

Siberpunk efsanesi Blade Runner 2049 filmi için New Line ile işbirliği yapan Atari, daha önce görülmemiş bir “giyilebilir teknoloji” geliştirmiş durumda. Atari Speakerhat ürünü, bütünleşik hoparlör ile hem kullanıcısına hem de çevreye kusursuz bir dinleme performansı vadediyor. Ses kalitesi dışında şapkadaki mikrofonla çağrılara cevap verme özelliği de sunan Speakerhat, tahminlerin de üzerinde bir ses performansına sahip. Bir odanın 5 farklı köşesinde bulunulması halinde güçlü bir 5.1 çevresel ses bile oluşturabilen şapkanın satış fiyatı konusunda net bilgilere ulaşılmış değil.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >