Dosta güven düşmana korku veriyor: Altay Tankı 2020'de seri üretime geçiyor!

altay tankı
altay tankı

Yerli ve milli Altay Tankı'nın testleri devam ediyor. Son olarak Savunma Sanayii Müsteşarlığı, 2020 yılı itibariyle seri üretime geçileceğini bildirdi.

Altay Tankı 2020'de seri üretime geçiyor!
Tamamen yerli ve milli olarak tasarlanan 15 Altay Tankı, önümüzdeki iki senede testlerin tamamlanmasıyla birlikte 2020 itibariyle seri üretim kapsamına giriyor. Üstelik planlara göre bundan bir yıl sonra da 20 adet yeni Altay Tankı görev yapmaya başlıyor.
Altay Tankı 2020'de seri üretime geçiyor! Tamamen yerli ve milli olarak tasarlanan 15 Altay Tankı, önümüzdeki iki senede testlerin tamamlanmasıyla birlikte 2020 itibariyle seri üretim kapsamına giriyor. Üstelik planlara göre bundan bir yıl sonra da 20 adet yeni Altay Tankı görev yapmaya başlıyor.
Tamamen yerli füzeler de üretime geçiyor!
Savunma Sanayii'nin en önemli projelerinden biri “Savunma ve Güvenlik İhtiyaçlarının Karşılanmasında Etkin Projeler Gerçekleştirmek." Hatta bu kapsamda ulusal savunmadan hafif ve ağır silah üretimine kadar birçok çalışmanın yürütülmesiyle alakalı bilgiler veriliyor. Belge, tamamen yerli üretim füzelerle ilgili çeşitli bilgiler de içeriyor.
Tamamen yerli füzeler de üretime geçiyor! Savunma Sanayii'nin en önemli projelerinden biri “Savunma ve Güvenlik İhtiyaçlarının Karşılanmasında Etkin Projeler Gerçekleştirmek." Hatta bu kapsamda ulusal savunmadan hafif ve ağır silah üretimine kadar birçok çalışmanın yürütülmesiyle alakalı bilgiler veriliyor. Belge, tamamen yerli üretim füzelerle ilgili çeşitli bilgiler de içeriyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >