En yeni iPhone sızıntısı, ekran hakkında bilgi veriyor

iPhone 8 ekran
iPhone 8 ekran

iPhone 8 çıkmasına az bir zaman kala internet fenomenlerinden Evan Blass ön panel gösteren yeni bir görsel paylaştı.

Eylül ayının ortalarında 10.yıla özel olarak tanıtılması beklenen iPhone 8, şimdi de ön paneli yani ekranıyla meraklılarla paylaşıldı.

Bu alanla ilgilenen hemen herkesin yakından takip ettiği iPhone 8, hiç şüphesiz çok büyük bir ilgiyle karşılanacak. Bu telefonun diğer modellerden çok daha fazla haber değeri taşımasının tek farkı 10.yıla özel olarak üretilecek olması. Apple gibi dünyanın en fazla kazanan markasının 10.yılını sıradan kutlamayacağını tahmin etmekte zor olmasa gerek. iPhone 8’in daha şimdiden karaborsaya düşeceğini söyleyenler bile var.

Son görsel, zorlu şartlar için kılıf üreten Urban Armor Gear’in koruduğu bir iPhone 8 oldu. Telefonu tamamen sararak oldukça güvenli bir kullanım sunan bu kılıf telefonun hoş görünümüne gölge düşürse de telefonu zorlu şartlarda kullanmak zorunda kalanlar için çok kullanışlı bir ürün olarak karşımızda duruyor.

Evin Blass’ın paylaştığı görseldeki iPhone 8 üzerine konuşacak olursak yeni modelin çerçeve oranının en düşük olduğu iPhone olduğunu söyleyebiliriz. Aslında bu görselden yola çıkarak neredeyse çerçevesiz bir telefon diye de adlandırma yapabiliriz. Bununla beraber telefonun ekran görüntü kalitesinin diğer modellere göre çok üstün olacağı ve biyolojik güvenlik sistemi olan Face ID’e sahip olacağı söyleniyor.

Telefonla ilgili herhangi bir bilgi gelir veya bir sızıntı olursa en hızlı şekilde sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

NOT: iPhone 8’in ilk tanıtıldığı anda ve sonrasında telefonla ilgili tüm detayları en küçük ayrıntısına kadar sayfamızda bulabilirsiniz. Özel tanıtım videoları ve yazılarıyla sizi en iyi şekilde bilgilendirmeye çalışacağız.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >