Fabrikadan yeni çıkmış gibi: Türkiye'nin en pahalı 2.el otomobili

En pahalı 2.el otomobil
En pahalı 2.el otomobil

Ülkemizde şimdiye kadar yapılmış en pahalı 2.el otomobil satışı gerçekleşti. Başrolde tabii ki Ferrari var.

Otomotiv sektörüne gelen zamlar ve artan vergiler nedeniyle otomobil fiyatları ülkemizde tavan yapmış durumda. Durum böyle olunca da otomobil sahibi olmak isteyenler sıfır araçlardan ziyade 2.el araçlara yöneliyorlar. Ancak ikinci el pazarı da öyle her zaman tahmin ettiğimiz gibi hesaplı olamayabiliyor. Örneğin bu haberimizde bahsedeceğimiz inanılmaz otomobil gibi.

S&S Motors, Türkiye genelinde lüks otomobil satışının yapıldığı popüler yerlerden biridir. İşte o S&S Motors, bu ay Türkiye'nin gelmiş geçmiş en pahalı ikinci el otomobil satışına imza attı. Lamborghini, Maserati, Bentley gibi birçok lüks ve pahalı otomobil markasını elinde bulunduran S&S Motors, bir rekor olan ikinci el satışını ise Ferrari ile gerçekleştirdi.

S&S Motors, Ferrari'nin 680 beygir gücünde ve V12 motora sahip Ferrari GTC4Lusso modelini tam 750 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon Türk Lirasına sattı. Bu rakam ülkemizde şimdiye kadar ikinci el bir otomobile verilmiş en yüksek fiyat. Bu satışla ilgili açıklamalarda bulunan S&S Motors Genel Müdürü Ferhat Albayrak, "Türkiye'de hali hazırda 600 adetten fazla araç stoğuyla ülkemizin lüks otomobil alanında en geniş ve farklı ürün yelpazesini barından S&S Motors olarak bir rekora imza atmış olmaktan dolayı mutluyuz. Bir yandan bugüne kadar ki en pahalı ikinci el otomobil satışına imza atmanın mutluluğu içindeyken, diğer yandan 2017 yılında daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmak için yeni aksiyonların heyecanı içindeyiz." ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >