Facebook'ta büyük yenilik: Kullanıcılar artık yorumlara tepkiyle yanıt verebilecek

Facebook tepkiler
Facebook tepkiler

Facebook gönderilerinden sonra yorumlara da tepkiler özelliği geliyor. Böylece kullanıcılar Facebook yorumları altına da emojilerle tepki gösterebilecek.

Facebook'a geçen yıl eklenen "tepkiler" özelliği, kullanıcıların gönderiler altına daha fazla ifade bırakmasına imkan tanımıştı. Bu özellik yakın zamanda yorumlar için de aktif hale getiriliyor. Yani böylece kullanıcılar Facebook'taki yorumlara da emojilerle tepkilerini belli edebilecek. Kısa bir süre önce masaüstü versiyonda bazı kullanıcılar için aktif hale getirilen sistem, yakın zamanda tüm Facebook kişilerini kapsayacak.

Facebook yorumları altında açılan minik pencere üzerinden çeşitli emojiler vasıtasıyla yoruma tepki gösterilebilecek.
Facebook yorumları altında açılan minik pencere üzerinden çeşitli emojiler vasıtasıyla yoruma tepki gösterilebilecek.

Böylece Facebook kullanıcılarının daha kısa sürede ve görsel biçimde etkileşime geçmesi bekleniyor. Ayrıca gelecek aylarda yayınlanacak güncellemelerle birlikte Facebook yorumlarındaki tepkiler özelliğinin Android ve iOS'a da geleceği tahmin ediliyor.

Yapılan araştırmalara göre Instagram'dan sonra Facebook için de aktif hale getirilen Hikâyeler özelliği hiçbir kullanıcı tarafından tercih edilmiyor. Bu doğrultuda Mark Zuckerberg'in kullanımı artırmak için birçok farklı yol denediği de ortada.

Kullanıcılar Facebook Hikâyeler'i sevmedi!

Yapılan araştırmalara göre Instagram'dan sonra Facebook için de aktif hale getirilen Hikâyeler özelliği hiçbir kullanıcı tarafından tercih edilmiyor. Bu doğrultuda Mark Zuckerberg'in kullanımı artırmak için birçok farklı yol denediği de ortada. Facebook umduğunu bulamadı: Hikâyeler özelliğini kimse kullanmıyor

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >