Football Manager 2018’in çıkış tarihi belli oldu

Football Manager 2018.
Football Manager 2018.

Football Manager 2018’in çıkış tarihi, oyunun müdavimleri tarafından merakla bekleniyordu. Sports Interactive, oyunun 10 Kasım 2017’de kullanıcılarıyla buluşacağını açıkladı. Bunun yanı sıra Football Manager 2017 sahipleri de büyük bir avantaja sahip olacak.

Futbol ve menajerlik oyunu tutkunlarının vazgeçilmez arkadaşı Football Manager 2018, bu sezon da birçok yeni özellik, transferlerle güç kazanmış takımlar ve her zaman efsane anılar bırakan maç öyküleriyle kullanıcılar karşısındaki yerini alacak. 10 Kasım Cuma günü çıkacağı açıklanan oyuna, ön siparişle 2 hafta önceden ulaşılabileceği açıklandı. Beta versiyona sahip olacak ön sipariş oyununa sahip olan kullanıcılar 10 Kasım tarihinden itibaren kendi kayıtlarıyla oyuna devam edebilecek.

Sports Interactive, Football Manager 2017 sahiplerine de müjdeli bir haber verdi. Steam hesabı üzerinde Football Manager 2017 oyunu bulunan kullanıcılar, 9 Ekim’den önce ön sipariş vermeleri durumunda Steam ve Sega Store’lar üzerinden oyuna yüzde 25 indirimli şekilde ulaşabilecek. Bu indirimi “sözleşme uzatma bonusu” olarak tanımlayan şirket, eski kullanıcılarına gösterdiği vefayla göz doldurdu.

Oyunla ilgili diğer detayların ve oynanış özelliklerinin Eylül ayı sonunda oyunun resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanacağı duyuruldu. Football Manager 2018 oyununu alan herkes (Windows, macOS veya Linux sürümleri için) Football Manager Touch 2018'in (iOS ve Android tabletler için) de ücretsiz kopyasına sahip olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >