For Honor çıkış yaptığı hafta en çok satan oyun oldu

For Honor çıkış yaptığı hafta en çok satan oyun oldu
For Honor çıkış yaptığı hafta en çok satan oyun oldu

Ubisoft tarafından piyasaya sürülen ve merakla beklenen For Honor oyunu, çıkış yaptığı haftada en çok satan oyun olmayı başardı.

Ubisoft tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için yayınlanan bir mücadele oyunu olan For Honor, piyasaya çıktıktan sonra genellikle olumlu eleştiriler aldı ve bir çok oyun otoritesi tarafından 10 üzerinden 10 puan almayı başarmıştı.

Popüler oyunların bir çoğu çıkış yaptığı hafta en çok satanlar listesinin tepesine çıkmayı başarıyor. Örneğin Call of Duty: Infinite Warfare, tam 5 hafta boyunca birincilik tahtında oturdu. Onu tahtından indiren Grand Theft Auto V toplamda 3 hafta, arka arkaya ise 2 hafta listenin tepesinde kalabildi. Ara ara listenin tepesi değişti, bazen pek akla gelmeyen oyunlar birinciliği zorladı. Mesela Nioh, çıkış yaptığı zamanlarda birinciliği zorladı fakat bir türlü lider olamadı. Geçen hafta ise henüz yeni çıkış yapmış bir oyun birincilik tahtını ele geçirdi. Evet, For Honor'dan bahsediyoruz.

For Honor geçtiğimiz ayın en çok satan oyunlar listesinde liderliği ele geçirdi. Bu popüler açık dünya oyununu ise yeni çıkan Sniper Elite 4, Grand Theft Auto V, Battlefield 1 ve FIFA 17 takip ediyor. Bir zamanların lideri olan Call of Duty: Infinite Warfare ise ilk 10'da yer almasına rağmen baya gerilemiş durumda. Tabii bu sıralama, oyunun çıkış yapmış olduğu tüm platformlar üzerinden hesaplanıyor. İşte en çok satan oyunlar listesinde geçtiğimiz haftanın ilk 20'si sizlerle:

1. For Honor
2. Sniper Elite 4
3. Grand Theft Auto V
4. FIFA 17
5. Battlefield 1
6. Resident Evil 7
7. Call of Duty: Infinite Warfare
8. Rocket League
9. Forza Horizon 3
10.Watch Dogs 2
11.Overwatch
12.Nioh
13.Minecraft: Xbox Edition
14.Hitman: The Complete First Season
15.Lego Dimensions
16.WWE 2K17
17.LEGO Star Wars: Güç Uyanıyor
18.Pokémon Sun
19.Steep
20.The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >