Galaxy S8 Plus'ın özellikleri belli oldu: Tarihin en iyi telefonu geliyor

Galaxy S8 Plus özellikleri
Galaxy S8 Plus özellikleri

Samsung'un 29 Mart'ta duyuracağı Galaxy S8 modellerinden S8 Plus'ın özellikleri ortaya çıktı.

Samsung'un 29 Mart'ta duyuracağı ve 21 Nisan'da piyasaya süreceği Galaxy S8 Plus'ın özellikleri sızdırıldı. Ünlü VentureBeat editörü Evan Blass, Galaxy S8 Plus'ın sahip olacağı sistem özelliklerini açıkladı. Görünüşe bakılırsa S8 Plus özellikler açısından S8'e oldukça yakın.



Cihazın en çok dikkat çeken özelliği 6.2-inçlik devasa ekranı. Ekranın "QHD+"çözünürlüğü ekran en-boy orantısına sahip olması 16:9'dan daha uzun olduğunu, 18:9'a ise daha yakın olduğunu gösteriyor. Zaten büyük olan 5.7-inçlik ekranıyla Galaxy Note 7'yi bile geride bırakan S8 Plus'ın, farklı en-boy oranı ve çerçeve kalınlığı sayesinde devasa boyutuna rağmen konforlu bir kullanım sunacağı tahmin ediliyor.



Evan Blass tarafından paylaşılan özellikler daha önce gördüğümüz verilerle örtüşüyor. 4GB bellek ve 64GB depolama alanı, 12MP arka kamera ve göz tarama özelliğine sahip bir ön kamera. Galaxy S7' ve Note 7'yi ilginç yapan tüm özellikler S8 vs S8 Plus'ta da bulunuyor, ancak daha büyük ekran ve tekrar tasarlanmış kasa ile çok daha öteye gidiyor.






Kaynak: Chip




Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >