Helikopterle teslim edilen milyonlar değerindeki telefon

​Helikopterle teslim edilen milyonlar değerindeki telefon
​Helikopterle teslim edilen milyonlar değerindeki telefon

Çin'in tuhaf telefonlarına bir yenisi daha eklendi. Boynunuza kolye olarak da asabileceğiniz Vertu Signature Cobra Limited Edition resmen duyuruldu.

Telefon almaya karar vermeden önce birçok özelliği göz önünde bulundurarak ona göre seçim yaparız. Kamera, donanımlar ve bu kriterler arasında en önemli olanlarıdır. Ancak Çin'de zenginliğin sembolü olan bu telefon tüm bu tabuları yıkacak şekilde tasarlanmış.

Üzerinde kırmızı yakuttan yapılmış yılan motifleri bulunan telefonda ayrıca 439 yakut ve 2 zümrüt taşı bulunuyor. Üstüne üstlük telefon bir akıllı telefon değil. Öyle kaliteli kameraları, dokunmatik ekranı ya da hafızası yok ancak arama yapabilir ve mesaj atabilirsiniz. Telefon için ödeyeceğiniz rakam da çok cüzi bir rakam endişe etmeyin. Sadece 360.000 dolarcık. Dünyada yalnızca 8 kişiye satılan telefon mağazalarda satışa sunulmadı. Bunun yerine telefonu satın almaya karar veren, parası fazla gelen insanlar, Vertu’yu arayarak Kobra telefonu talep ettiler. Toplamda 8 telefon satan Vertu, 2.88 milyon dolar kazandı.

Telefonu satın alınca, ücretsiz kargo seçeneği sizlere sunuluyor. Helikopter ile gönderilen telefon, Pokemon Go ya da başka mobil uygulamalar çalıştırmıyor ama dediğimiz gibi arama yapabiliyor. E bu da bir şey tabii.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >