HTC U11'in yeni konsept videosu yayınlandı

HTC U11
HTC U11

Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti ile gelecek olan tepe seviyesi akıllı telefon HTC U11'in yeni konsept videosu ortaya çıktı.

HTC'nin uzunca bir süredir beklenen yeni nesilamiralgemisi akıllı telefonuyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçen hafta yayınlanan tanıtımvideosunun akabinde şimdi de şirkete yakınlığı ve isabetli tahminleriyle bilinen OnLeaks isimli Twitter kullanıcısı, ürünün konsept tasarımını ortaya çıkardı.

Telefonun ön yüzündeki en dikkat çekici ayrıntılardan biri de alt kısma yerleştirilmiş parmak izi okuyucu destekli ana menü tuşu.16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan etkinlik öncesinde, HTC U 11'in birçok teknik ayrıntısı netleşmiş durumda. Sızan bilgilere Qualcomm Snapdragon 835 yonga setiyle gelmesi beklenen tepe seviyesi akıllı telefon, 128 GB depolama alanı ve 6 GB RAM ile birlikte üst düzey bir performans sunacak. Buna ek olarak arkada 12 MP, önde ise 16 MP çözünürlükte kameralara yer verileceği öngörülüyor.

HTC U11'in arka kısmındaki kırmızı yüzey de dikkat çekici.
HTC U11'in arka kısmındaki kırmızı yüzey de dikkat çekici.

Yeni teknolojilere bakıldığında USB Type-C dikkat çekiyor. Bu arabirim, özellikle yüksek hızlıdolumu ve veri aktarımı konusunda büyük önem taşıyor. En önemli ayrıntılardan birisi ise telefonun en güncel Android sürümü olan Nougat 7.1 ile gelecek oluşu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >