İddialar doğruymuş: Galaxy S8'in ön yüzü göründü

Samsung'un bu yıl çıkarması beklenen Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleriyle ilgili her geçen gün yeni ayrıntılar geliyor. Bu sefer de cihazların ön yüzü sızdırıldı.

Tüm teknoloji dünyası bu sene Samsung ve Apple'ın çıkaracağı yeni amiral gemisi modellerine odaklanmış durumda. Samsung'un 29 Mart'taki MWC 2017 etkinliğinden bir süre sonra duyuracağı Galaxy S8 için her geçen gün yeni bir şey sızıyor.

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S8'in çalışan prototipi sızdırılmış ve tüm tasarımsal detaylar ortaya çıkmıştı. Twitter aracılığıyla sızdırılan yeni görselde Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerine ait iki farklı ekran camı görüyoruz. Ekran camlarında yer alan sensör bölümlerinin, daha önce sızdırılan Galaxy S8 tasarımından farklı olması, Samsung'un cihaz üzerinde tasarımsal bazı değişiklikler yapmış olabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Fotoğrafta gördüğümüz iki ekran da kavisli. Bu da daha önce iddia edildiği gibi Galaxy S8 modellerinin kavisli ekrana sahip olacağı anlamına geliyor.



Ayrıca telefonun ekran alanının arttığı, çerçevenin tüm kenarlarda inceldiği de gözümüze çarpan detaylardan bazıları. Benzer şekilde home düğmesinin de kaldırılarak, ekran boyutunun büyütüldüğü fark ediliyor. Üst tarafta ise hoparlör, sensörler ve kamera için bolca yuvanın bulunduğu gözleniyor.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >