İddialı sözler: Apple çağı bitti

Facebook'un önemli isimlerinden Peter Thiel'in Apple ve Google hakkında yapıtğı açıklamalar çok konuşulacak.

Donald Trump'ın en büyük destekçilerinden biri olarak bilinen Facebook kurul üyesi ve Yardımcı Başkanı Peter Thiel gündemden düşmek bilmiyor. Yakın zamanda New York Times'a verdiği röportajda söylediği sözler şimdiden tartışma yarattı.

Maureen Dowd'un sunduğu 'Doğrula ve Yalanla' soru-cevap programına katılan Peter Thiel çok ilginç sözler sarf etti. Dowd'un sorduğu Apple çağı biti mi? sorusuna şu cevabı verdi: "Apple çağı bitti ancak bunun suçlusu Tim Cook değil. Çünkü artık akıllı telefonların nasıl gözüktüklerini ve ne işe yaradıklarını biliyoruz. Bu alanda daha fazla buluş olmayacaktır."

GOOGLE DA THİEL'DEN KAÇAMADI
Peter Thiel'in tek hedefi Apple değildi. Google'ın Obama yönetiminde çok fazla güce sahip olup olmadığı sorulduğunda ise Thiel, bir kez daha soruyu doğruladı ve Google'ın Obama yönetimi sırasında sahip olması gerekenden daha fazla güce sahip olduğunu söyledi. İnsanların Facebook'a güvenip güvenmediği sorulduğunda da tahmin edilebileceği gibi Thiel, güvendiklerini söyledi. Ancak sözlerine eklediği "ama nasıl bir güven? Facebook hakkında komik sayıda yanlış komplo teorisi bulunmakta" cümleleri de bulunmaktaydı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >